![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Tak się zastanawiam, "nowy" jestem i nie rozumiem jeszcze wielu spraw...ale czy Margo, Gaga i Narvana to jakieś kółko wzajemnej adoracji, lub jesteście spokrewnione? Gdy czytam ten temat i wiele innych to zawsze jedna jest adwokatem drugiej i nie bardzo rozumiem tą zależność. No offence ofors ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Nie wiem czy w dobrym temacie, bo coś tu...
![]() Ktoś coś zrobił z dodawaniem moich fotek w wilczaku jesiennym ![]() Proszę o naprawienie. Fotka Dory też zniknęła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
http://wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/110559/ Pomylka, powinna byc "Kala i Kanti"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Mam pytanie, jakiś czas temu dodałam info o miocie, nie swoim i zastanawiam się kiedy sie pokaże, pamietam, że jak dodawałam swój to szybko się pojawił. Piszę z ciekawości, chce wiedziec ile trzeba czekać i kiedy ewentualnie znów sie upomnieć, bądź przesłać info raz jeszcze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Nie wiem, czy się nie mylę, ale podejrzewam, że ze swoim miotem przypadkowo utrafiłaś w moment, kiedy admin robił update bazy. Ostatni raz baza była update'owana na początku listopada. Jeżeli dane o które pytasz, dodałaś po tej dacie, to nie mogą jeszcze być widoczne do czasu następnej aktualizacji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Chyba, ze jest to pytanie retoryczne... ![]() Polecam Tobie: [email protected]
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
Napisalam tam, dlatego tu pisze bo co do Admina to w to nie wierze.
A ja polecam Tobie twoja skrzynke pocztowa, bo ludzie czekaja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
ale Margo ma tez swoje zycie, nie siedzi non stop na poczcie...
skoro czekaja, to moga jeszcze chyba poczekac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Distinguished Member
|
![]() O matko kochaaana. Po coz ta ''przytyczka''? Czy zajmowanie sie wolfdogiem jest obowiazkiem Margo, czy tez pasja, ktorej poswieca bardzo wiele, ale tez robi to wylacznie z wlasnej woli, z czystej przyjemnosci, robi to dobrowolnie??? Shaluka, odnosze wrazenie, ze pomimo swojej hodowli psow, dziecka, studiow oraz calego domu na glowie, w dalszym ciagu masz baardzo duzo wolnego czasu ![]() Last edited by Agnieszka; 23-11-2009 at 00:37. Reason: :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|