Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2009, 18:03   #1
Marek
Junior Member

budeš chtít nějakou zálohu na tu chajdu? Psal jsi že něco musíš platit.
Marek jest offline   Reply With Quote
Old 08-11-2009, 13:15   #2
Undertaker
Member

Marku promiň mi to, je to hnusné když jsi sehnal saně, ale když se jich budeš potřebovat zbavit, někdo je od tebe určitě koupí (případně odkoupíme my). Po včerejší zkušenosti chválím Ardu, super feňule, ale s tebou si nedokážu fajn dovolenou představit. Ožrat za půl hodiny se dokážu taky, ale abych někomu provokoval psa a když chytne rukáv tak ho řezal vodítkem, to bych si vážně nedovolil. Chci si dovolenou užít a ne koukat na to, jak můj pes trpí.
Promiň Ahoj
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 00:20   #3
Beruska
Junior Member

Beruska's Avatar

Send a message via ICQ to Beruska Send a message via Skype™ to Beruska

No nevím jestli se s náma počítá, ale když jsme z rodiny,tak snad jo. Takže hlásím, že pokud nebudeme mít ještě kupu kofolek,tak razíme dvě vlčice (Beru a Taru)a dva páníčci. A tahání samozřejmě budeme trénovat už předem, abychom si mohli pak dát závody na bobech
Beruska jest offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 11:12   #4
Undertaker
Member

Perfekt Jirka řikal, že vám to nevyjde asi na celou dobu, ale kyby ano, nějak to uděláme.
Old 13-11-2009, 00:57   #5
Marek
Junior Member

Romane, uvědom si prosím co tu píšeš. Na sračky neodpovídám, ale bylo mi řečeno abych se bránil, tak OK. 1. jsi pil RUM se mnou, i když jsi byl v práci.
2. Akon mně začal kousat bez důvodu a třikrát jsem ti to slušně říkal, abys s tím něco udělal, bez odezvy. Když mně to jeho kousání začalo fakt bolet, tak jsem ho praštil vodítkem přes prdel s tím že to nesmí. Nedělej z toho zase kauzu a a to co jsi napsal si s tebou osobně vyřídím, jak tě uvidím.
Old 13-11-2009, 01:04   #6
Marek
Junior Member

žádné saně ti nikdy neprodám, ti jen jěště naložím na paštiku
Old 13-11-2009, 09:14   #7
Undertaker
Member

Quote:
Originally Posted by Marek View Post
Romane, uvědom si prosím co tu píšeš. Na sračky neodpovídám, ale bylo mi řečeno abych se bránil, tak OK. 1. jsi pil RUM se mnou, i když jsi byl v práci.
2. Akon mně začal kousat bez důvodu a třikrát jsem ti to slušně říkal, abys s tím něco udělal, bez odezvy. Když mně to jeho kousání začalo fakt bolet, tak jsem ho praštil vodítkem přes prdel s tím že to nesmí. Nedělej z toho zase kauzu a a to co jsi napsal si s tebou osobně vyřídím, jak tě uvidím.
Nepopírám že sem se toho rumu napil, ale rozhodně se potom nechoval tak jak ses choval ty. Akkona sem jednou brzdil a když sis nedal pokoj, nechal sem ho a čekal kdy odejdeš. Jestli jsi ho praštil vodítkem jednou, tak se vrať na základní školu. Žádnou kauzu z toho nedělám, jen píšu proč tě tam nechci a jestli jsi kupoval saně kvůli nám tak je mi to líto, ale to je naprosto všechno. V Mohelnici budu dneska, v neděli, pondělí a úterý, tak jestli přijdeš střízlivej, tak se mi (spíš psovi) můžeš dojít omluvit
Old 13-11-2009, 17:12   #8
Marek
Junior Member

saně jsem si koupil pro sebe a ardu+ její kamarádi. O víkendu jsme s ardou na závodech, pak se klidně můžu stavit, jen mám problém, no nevím jestli bych ti za ty sračky co tu píšeš o mně neměl něco politicky vysvětlit?
Reply

Posting Rules