![]() |
![]() |
|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Myslím že je jedno jak to bylo nebo nebylo. Fakt mě to nezajímá. Já jen doufám že Slovensko zůstane garantem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
No mne by to zajímalo, protože mne Monika napadla, že jsem si to vymyslel. Jak je vidět, nevymyslel, informace už koluje několik měsíců. Jestli Itálie skutečně požádala o garanta nebo jen někdo vypustil do oběhu informaci ze soukromého rozhovoru nevím, ale je to vše podivné. Ale už mě vůbec nějak nebere, jak může bývalá poradkyně chovu vůbec vypustit z úst takovou věc, jako se ptát Italů, zda o garantovi plemene neuvažují. Prostě je to vše podivné a opět vše vede k Monice Soukupové. Pokolikáté už ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Tak s tím souhlasím a kdyby Slovensko z nějakých důvodů nemohlo, tak bych byl rozhodně milionkrát radši, kdyby skončil garant v ČR. Garanta pro Itálii bych považoval za velkou ostudu, ale jak už bylo řečeno, dokud se nic neřeší oficiálně, není snad potřeba se tím zabývat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|