Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Thread Tools Display Modes
Old 19-10-2009, 23:32   #7
Undertaker
Member

Paní Ing. Soukupová, jako odbornice na ČSV si Vás velmi cením, oceňuji co jste pro plemeno dlouhá léta dělala, ale pokud nedokážete přiznat svoji chybu nebo se k ní aspoň nějak postavit, případně osvětlit pravdu, ztrácím ve Vás důvěru (na tom Vám určitě nezáleží), ale hlavně mi v opozici přijdete pro klub jako nepotřebná, ba dokonce spíše nebezpečná. Když mi smysluplně dokážete odpovědět na pár otázek, rád se omluvím a svoje stanovisko přehodnotím.

1) Pokud Vám jde o ČSV, jakým právem jste zapisovala nebo nechala zapisovat na "bonitaci" v Polsku (byť třeba sebelepší, ale oficiálně neuznané) výsledky do průkazů původu?

2) Jak Vás napadlo vůbec mluvit s Italy o změně garanta plemene? Přijde mi to jako zrada KCHČSV ČR, kterého jste stále členem a už vůbec nemluvím o slovenském klubu.

3) Vím, že Mutary jsou už dost proprané téma, ale pokud vám jde skutečně o dobro plemene, tak jak je možné (nehledě na kanadského vlka) přidat do registru ČSV křížence po (snad) NO bez PP vydávaném jako ČSV bez PP? Proto o tomto pokusu nemohl vědět nikdo mimo několika zasvěcených? Pokud to bylo potřeba, nebylo by bývalo lepší zkřížit karpatského vlka s vhodným ČSV případně NO a postupně vydávat zprávy o jejich DKK a potomstvu na veřejnost?

Zkrátka ikdyž bych vás daleko radši viděl fungovat v klubu ve prospěch našeho plemene, mám stejný pocit jako když vezmou děcku hračku a ono není schopno se s tím 5let srovnat. Chápu, že co se stalo berete jako obrovský podraz, ale pokud nehodláte současnému vedení pomoct, tak vás prosím, neškoďte mu. On to totiž neodnese jenom člověk, ale v konečném důsledku hlavně ti psi.

Předem děkuji za odpověď sem nebo případně na mail

Roman Brabec

Last edited by Pavel; 20-10-2009 at 08:02.
Undertaker jest offline   Reply With Quote

Posting Rules