|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
15-10-2009, 22:49 | #41 | ||
Distinguished Member
|
Quote:
Quote:
|
||
15-10-2009, 23:18 | #42 | |
Senior Member
|
Quote:
Pisałaś o psie z idealnymi wymiarami najszybszego i wytrzymałego wilczaka. Nie wiedziałem, ze to była myśł i sądziłem, że zrobiłaś jakieś badania podająć tą informację jako idealny pewnik. Postaram się poprawić i na przyszłość pytać czy jest to myśl czy pewnik podparty badaniami, by nie było niedomówień. |
|
15-10-2009, 23:27 | #43 |
Head like a hole
|
Noo jak to...przecież zrozumiał -> autor postu "Rona" -> wniosek - nie ma racji -> akcja - coś napisać. (Schemat uproszczony - normalnie dodana jest finezja, kuwa nie!* ) Wszystko się zgadza. *oczywiście była to z mojej strony, bardzo słaba próba naśladowania tej jakże wysublimowanej, merytorycznej i pełnej zrozumienia retoryki prowadzonej w duchu miłości do wszystkich zwierząt, ludzi, przedmiotów i bytów niematerialnych.
16-10-2009, 07:15 | #44 |
Distinguished Member
|
.... w końcu jakoś o tę JEDNOŚĆ społeczności czeweczkarzy i WSPÓLNY klub walczyć trzeba, a "każdy orze, jak może".
|
16-10-2009, 11:01 | #45 |
Licho nie śpi...
|
No, no, no... Sssmoku mnie i mojego misia-pysia do tego nie mieszaj...
On przecież nie ma bonitacji, oficjalnych wyników egzaminów, oficjalnie mierzonych czasów, teoretycznie badań hd też nie ma... On tylko w tym sezonie w zaciszu okolicznych lasów i łąk przemierzył setki km biegając codziennie u boku koni podczas trenigów kondycyjnych (do rajdów do 160km). Pffff co to za przykład... to przecież każdy wilczak potrafi |
|
|