![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
nevim,ale asi nejedes z prahy? z hlavniho jede v 6:06 vlak,ktery tam je v sedm.myslim,ze je to v pohode,po zkusenostech z roudnice vim,ze se teda v sedm urcite nezacalo,spis mnohem pozdeji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Chtěla jsem hlavně naznačit-upozornit, že ne pro všechny je možné se vždy dostat na dané místo, když jsou bez auta...bez ohledu na to, že se musí brzy vstávat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Přejímka psů je naplánovaná od sedmi do čtvrt na devět, takže když přijedeš (teoreticky) v osm, úplně v pohodě to stíháš. Cvičák je od nádraží kousek. Problém je v tom, že když se na tohle spolehne každý, nezačne se svádět v půl devátý, ale v jedenáct. Uvidíš sama, kolik lidí bude už ve dvě chtít jet domů a jak mizivá pak bude účast na schůzi. A následně se pak bude spousta lidí rozčilovat, že se něco rozhodlo bez nich a podobně.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Jinak pokud má někdo podobný problém, tak já jedu z Prahy a dva lidi a dva psi se mi vejdou do auta. Vyzvednout můžu na Zličíně kolem šesté.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Bylo by možné dát sem odkaz na mapu nebo popis cesty pro zastaralé morousy bez GPS navigace (to jako pro mě
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Tady: http://www.mapy.cz/#mm=ZP@x=131890176@y=135077632@z=13
cvičák je na té neoznačené ploše vpravo od fotbalového stadionu (označen modrým tričkem s číslem). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|