Wróć   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09-24-2009, 13:29   #1
Mackie
Junior Member

Domyślnie

ja som to pochopila tak, ze by dal k niekomu psov, aby strazili, a este si za to bude uctovat stravu pre nich tych 2000
obavam sa, ze takto to nepojde, vsade budu chciet "najomne" za psov, nie ze by oni este platili
Mackie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-24-2009, 14:04   #2
jerabekj
Junior Member

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do jerabekj Wyślij wiadomośc poprzez MSN do jerabekj Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do jerabekj
Domyślnie

Cytat:
Napisał Mackie Zobacz post
ja som to pochopila tak, ze by dal k niekomu psov, aby strazili, a este si za to bude uctovat stravu pre nich tych 2000
obavam sa, ze takto to nepojde, vsade budu chciet "najomne" za psov, nie ze by oni este platili
Pokud si je opravdu chce nechat ve "vlastnictví", tak nevidim důvod, proč by je neměl dál živit. Na druhou stranu, budou v tom sadu sice pracovat, tak proč by neměl majitel sadu připlatit na krmení?
jerabekj jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-24-2009, 16:36   #3
Raya
Junior Member

Domyślnie

Ano. Je to myšleno tak, že někdo má nějaký objekt, třeba výkup palet, autobazar, stavebniny atd. A v noci mu tam chodí zloději a postupně odnáší věci.
Takovýto člověk bude chtít řešit ostrahu objektu v době, kdy tam nebude.
Pokud si najme nočního hlídače, dá za to tak 60-100 korun za hodinu. Pokud tam bude hlídač i se psem, cena se ještě zvedne. Pokud si pořídí vlastního psa, zaplatí jeho cenu, bude platit jeho krmení, veterinární ošetření, poplatky za psa městu a ještě se o něho bude muset alespoň minimálně starat. Také bude muset koupit, nebo postavit alespoň nejednodušší kotec.
Pokud nemá takový člověk přímo vztah ke psům a řeší pouze problém ostrahy, pak je mé řešení ideální.
Já nabízím SVÉ psi, o něž se starat nemusí, kotec na mé náklady, všechny poplatky a veterinární péče jde také za mnou a za krmení DVOU psů mi dá 2000,- měsíčně. Levnější ostrahu nenajde.
Navíc budou holky fungovat jako smečka a své teritorium si budou bránit mnohem lépe, než jeden vysloužilý ovčák z armády, nebo od policie.
Opravdu máte pocit, že to není výhodné pro daného podnikatele?
Možná jsem něco přehlédl a tak budu rád, když mne na případné problémy upozorníte.
Raya jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-24-2009, 23:14   #4
mája
Junior Member

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do mája Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do mája
Domyślnie

Cytat:
Navíc budou holky fungovat jako smečka a své teritorium si budou bránit mnohem lépe, než jeden vysloužilý ovčák z armády, nebo od policie.
Opravdu máte pocit, že to není výhodné pro daného podnikatele?
Možná jsem něco přehlédl a tak budu rád, když mne na případné problémy upozorníte.
Vidíš to velice jednoduše. Kdo ponese odpovědnost, když holky někoho potrhají? V tomhle světě se pohybuji už 7 let a věř, že když si to podnikatel vše spočítá, vyjde mu levnějc i nějaká mizerná hlídačka, která si účtuje kolem 100 na hodinu, nemá žádnou odpovědnost v případě že se něco stane, tu má natriku hlídačka (větši nou zaměstnanec...),navíc má slevu na pojistném od své pojišťovny, záruku pojistky od hlídačky tj. dvoje pojistný plnění...
A ty nejlevnější hlídačky svoje zaměstnance platí kolem 50 - 55 na hodinu a pokud je to invalidní důchodce, dostanou ještě příspěvek od státu...
Navíc pokud pracuješ jako psovod, nesmíš psa použít jinak než na označení pachatele a nebo přiměřenou obranu...
Jinak ti přeju ať najdeš to nejlepší řešení pro všechny...

http://www.cswolfdog.net
mája jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-25-2009, 06:30   #5
Blodhgarm
Junior Member

Domyślnie

Tak se nech zaměstnat jako hlídač nějakého objektu a budeš mít psy pořád u sebe... a nebudeš muset řešit tenhle problém...
Na druhou stranu je fakt, že tahle práce je nevděčná a ne tak dobře placená...
Ale pokud ty psy máš rád a nechceš se jich jen tak vzdát, tak to možná stojí za zvážení...
Blodhgarm jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-25-2009, 08:04   #6
mája
Junior Member

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do mája Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do mája
Domyślnie

Cytat:
Napisał Blodhgarm Zobacz post
Tak se nech zaměstnat jako hlídač nějakého objektu a budeš mít psy pořád u sebe... a nebudeš muset řešit tenhle problém...
Na druhou stranu je fakt, že tahle práce je nevděčná a ne tak dobře placená...
Ale pokud ty psy máš rád a nechceš se jich jen tak vzdát, tak to možná stojí za zvážení...
Právě proto jsem tohle začala děla, zaměstnala jsem psa, ale opravdu pozor na koho se narazí, nejlepší to je přímo pod podnikem, bez agentury. Ten potom platí slušně, u agentur se vydělává hodinama (cca 250 za měsíc)...
Jestli máš zájem napiš mi na meil já se zkusím poptat mezi kolegy, někteří dělaly i v Praze....

http://www.cswolfdog.net
mája jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-25-2009, 09:33   #7
jerabekj
Junior Member

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do jerabekj Wyślij wiadomośc poprzez MSN do jerabekj Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do jerabekj
Domyślnie

Možná kdybyste sem napsal co už jste vyzkoušel a zda holky dát pryč opravdu musíte a nebo chcete najít cestu jak si je nechat, líp by se nám přemejšlelo co s tim udělat.
Honza
jerabekj jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady Postowania