![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() nevím kolik voltů běhá ve šňůře na připojení k internetu,ale tu překusovala na počkání.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
tak trva to asi mesic,tak dlouho uz tam bydlime. prvnich 14 dni jsme to vubec nevedeli,az prisel ten soused a 14 dni to vlastne resime. ona nedela rachot v kuse,ale tu prvni hodinu ji to vydrzi a potom miva i pauzy. ja se snazim byt v klidu a neposirat se z toho a rikam si,ze kdyz budou chodit nejak casto,ze pes furt rve,tak jim reknu,ze jsme si toho vedomi a resime to,bohuzel to nejde hned a jestli budou takhle za nama chodit,ze to neurychli,spis naopak. rozhodi to me a nasledne i psa. jsem zvedava na dnesni zaznam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
teď jsem psal do jiného threadu a napadlo mne, že by to mohlo pomoct i u vás. Existují "protištěkací obojky". Jsou na elektriku a fungujou snad jako ty výcvikový, ale spouští je automaticky štěkání, tak snad by fungoval i na vytí. Znám pani, která takhle s úspěchem odnaučila štěkat čubu. Nejsem přítelem takové techniky, ale pokud by přišla nějaká krize, šlo by to aspoň zkusit. Honza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
o tech obojcich jsem uz cetla,elektriku bych ji nedala nikdy,ale ten ultrazvukovy,pokud to bude neunosne , asi vyzkousime.nez jsem mela takovehle problemy,tak jsem si rikala,ze tyhle veci bych svemu psovi nikdy nedala,ale zoufali lide delaji zoufale veci. tohle bylo trochu nadnesene,mysli,ze tak zoufala nejsem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pozor! Protištěkací obojek funguje proti štěkání, na vytí ne! Alespoň třeba typ D mute reaguje na nárazový pohyb hlasivek. Vytí je táhlé a nechává ho to v klidu. Navíc ty obojky psi opravdu stresují a to to ani nemusí být ČSV, na ty bych to nedoporučovala ani zkoušet!
Spíš možná ultrazvukový obojek nebo lépe ultrazvukové cosi jako chůvička pro děti, snímá to zvuky mikrofonem a vydává nepříjemný zvuky pro psa, který by ho měli donutit přestat řvát. U toho ale nevim zda to také rozlišuje štěkot a vytí a zas je nebezpečí aby to nereagovalo i na jiné zvuky z okolí.. Ty laktační hormony tedy nefungujou?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
no,kdyz uz obojek,tak ultrazvukovy,jiny ne a taky ten,co reaguje jen na vibrace hlasivek a ne na okolni zvuky.pokud to ovsem na vyti nezabira,tak mame smulu.laktacni hormony mame 6.den,na navodu se pise,ze to melo byt v provozu alespon mesic,taky to chce asi svuj cas. v pondeli teda predvadela slusne divadlo,pak nebyla dva dny doma az dnes.tak sousedi se pro jeden den taky nezblazni,holt se neda nic delat.carovat neumim...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Tak vám nevim ... dneska se Dakouš ničeho ani nedotkl ... ale vůbec ničeho ... a to si každý den aspoň stáhne z věšáku mikinu. Faktem je, že ráno chvíli koukal do misky, než začal žrát, tak nevim, jestli neni nemocnej :-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
A slyšel jste někdo o homeopatikách pro psy? Mělo by to snad být něco jiného než ty laktační hormony a prý to taky funguje. Pokud budu mít po přestěhování stejné problémy jako Mellorn, asi to zkusím.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Tak by mne zajímalo, jak se to vyvíjí. Tenhle thread je už nějakou dobu vklidu, tak předpokládám že je klid i doma
![]() Jinak u nás to teď vypadá tak, že když ráno odcházím, ani se nezvedne z kanape a když jsem byl ted nemocnej doma, dával mi najevo jak moc ho tam stvu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|