![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Ardal Conall
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() HA!!! I rogale marcińskie!!! I koziołki!!! I Browar Lech!!! I Lecha Poznań!!! i Rycha Peję i wiele wiele innych godnych pozazdroszczenia ![]() czy od spalin i smogu unoszącego się nad stolycą dostałeś omamów? Jakim "IM"?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za kazdym razem jak jedziemy na pokazy i przejezdzamy przez mazowsze to wiemy na pewno ze jestesmy coraz blizej stolycy. Jest pewien czynnik który odróżnia mazowieckie dziewczyny od naszych Wielkopolanek. Ale to zakrawa o szowinizm więc przy okazji, żeby dowodów nie było ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |||
VIP Member
|
![]() Cytat:
Natury nie mam co oszukiwać, ja ZAWSZE dokonuję słusznych wyborów, moi antenaci tez ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
The Grim Reaper
|
![]()
Masz na myśli to, że po powstaniu zabrakło warszawiaków i sprowadzili ludność z okolicznych wiejscowości do odbudowy stolycy i tak zostało?
![]() I tak to ŁÓDŹ jest najlepsza.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ardal Conall
|
![]()
Rodzina z Poznania przeprowadziła się do Warszawy. Jest tata, mama, syn i 7 letnia córeczka Zuzia.
Zuzia idzie 1 września do szkoły. Pani wychowawczyni pyta się dzieci, jakim klubom kibicujom. Wszystkie dzieci oprócz Zuzi mówią, że kibicujš Legii. - Komu ty kibicujesz? - pyta się pani. - Lechowi Poznań - odpowiada Zuzia. - Jak Lechowi? Dlaczego? Dziwi się nauczycielka - Moja babcia kibicuje Lechowi, dziadek, tata, mama, starszy brat to i ja kibicuje Kolejorzowi. - Powinnaś być bardziej oryginalna. Co by było gdyby twoja babcia była złodziejem, dziadek, rodzice i brat? - To wówczas kibicowałabym Legii.
![]() |
#6 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
NO to pojedziemy . Mam tylko prośbe przed czy po ? Kamil jeszcze to ........... na wszystko spodziewałem sie ze jesteś zdolny ale zeby tak pojechać ...... Przegięcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Grim Reaper
|
![]()
Kraków ma chyba droższe albo Wrocław, gdzieś czytałem
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Cytat:
Mówisz o takich dobrych ludziach, co się z zatroskaniem zbliżają i pytają czy człowiek ma jakiś problem? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ardal Conall
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Na łożu śmierci stary poznaniak, zwołał całą rodzinę aby obwieścić ważną nowinę: - Od dziś jestem warszawiakiem! - Ale jak to? Całe życie byłeś przecież sercem z Poznania. - Tak, ale wolę żeby umarł warszawiak.
![]() |
![]() |
#10 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Warszawa przynajmniej wychodzi na dwór, a nie na pole. Wiecie jaka to schizofrenia domowa, żeby jednemu psu mówić o polu, co by mu korzenie podtrzymywać?
![]()
![]() |
#11 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Lista ustawek co............ ale bedzie sie działo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Bo cały kraj z dworków wychodził na pola, a my z pól szliśmy na dwory? :]
![]() |
#14 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Czy jest różnica, wypadołoby psa zapytać, a on właśnie śpi.
![]()
![]() |
#16 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#17 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Cytat: