|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ardal Conall
|
rada taka zebys kupil klatke - albo dla krolika albo dla wilczaka. A jesli nie klatke to brytwanne - moze sie przydac
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
i smietanę
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Czepiacie się
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
ale królik nie jest drapieżnikiem
rada z klatka jest sensowna, warto się zabezpieczyć.
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 09-09-2009 at 22:36. Reason: k |
|
|
|
|
|
#5 |
|
K-Lee Family
|
nie dopuścić do gonienia królika przez wilczaka. Gaga uwierz, że mała Kali nie kumała, że fretki też mają zęby, goniła, skakała, szczekała, zaczepiała
Zwierzaki pod ciągłą kontrolą. Ja teraz już wiem, że K-lee nie zrobi krzywdy fretce, królikowi, jeżowi itp...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
jeżowi byłoby trudno
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Skoro szczury są w stanie przetrwać z wilczakiem i się do niego tulić i spać, to królik też da radę, ale na pewno królik musi mieć klatkę i swój kącik spokojny, a pies musi rozumieć słowo "nie". Ja osobiście zwierzaka przedstawiłabym, trzymając go na rękach i spokojnie. Na pewno też nie można od razu zaufać i zostawić ich samych razem.
![]()
(...)W kwestie mroczne i ogromne Słodka świata treść wycieka: Wszystko wina to człowieka(...) Last edited by AngelsDream; 10-09-2009 at 01:20. Reason: Rozmiar zdjęcia. |
|
|
|
![]() |
|
|