![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
k tej kamere a vzdialenej ploche - nabuduce treba nastavit aj mikrofon v praci, a ked sa deje bordel, poslat nejaky audio odkaz ![]() moje 90 minutove zabery z obycajnej kamery obsahuju psa, ktory spi, spi a spi (dlhsie to nepotiahne baterka), ale musim dodat, ze ja mam psa v klietke, a urcite aj to prispelo k tomu, ze je v klude a ticho |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
co jsem psala vyse jiz neplati. prestehovali jsme se a v novem domove jsme asi 14 dni.nejdriv jsem si myslela,ze po odchodu arwen jen chvili poknikava,ani nesteka ani klasicky nevyje a pak je az do prichodu nas lidi klid. jenze vcera si byl stezovat soused,ze pul dne vyje a mame problem.takze zaciname pracovat na samostatnosti. se psem jsme se neloucili,ale vitani vicemene probehlo,takze uz se ani vitat nebudeme,snazim se zavirat mezi ni a mnou dvere v mistnosti,aby si zvykla,ze je to normalni a rano se ji budu pokouset utahat psychicky,nejake stopy naslapneme,ale myslim,ze to vyrazne nezabere, i kdyz unavene cevecko = hodne cevecko.jsou to smeckove potvurky.ale nerada bych ji davala pres den nekam na hlidani,pokud se to nepodari nejak vyresit.psi hotel je treba reseni,ale docasne a problem to jen odsune.navic s ni mlati puberta,tak je nekdy opravdu na zabiti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Hotel mi taky nepřijde ideální. Pro mě teda i po finanční stránce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
tak dneska jsme ji nechali jen v kuchyni,aby se pripadne zvuky nenesly k sousedum,pravdepodobne maji za nasi loznici tu svoji.tak jsem zvedava,co doma najdu,uz se nemuzu dockat.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Vyžrání typuju na jiného psa..Pak dej echo, jak to dopadlo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
No já nevim, myslim že tohle je záležitostí času a dospívání a odezní to samo. S Dakoušem se loučím pomazlením ... je to fuk, stejně ví že odcházím, tak proč se s nim nepomazlit, když ví že přijdu. Co se týká toho druhého - nedovedu si představit, že bych se s ním po příchodu pořádně nepřivítal. Proč by si měl myslet, že nejsem rád jako on, že se zase vidíme. Myslim že nevítat se po příchodu bude mít v lepším případě účinek nulový, v horším negativní. Asi mám kliku na jedince, ale když jdem od sebe, jsme smutní oba, když se sejdem, máme oba velkou radost a když něco zničí .... no on má velkou radost a já jsem nasranej, ale to je přirozený běh věcí, ne? :-))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
no,ja si myslim,ze to samo jen tak neprejde,pokud se nesamostatnost neresi. Momentalne to prikladam tomu prestehovani,v drivejsim bydlisti to bylo v klidu,sice asi poplakavala,ale ne pul dne,protoze nikdo si nestezoval.ja ji proste neupozornuju loucenim,ze odchazim,je to prece normalni,ze jdu pryc a prehnane se s ni vitat taky nebudu a to proto,ze nechci,aby v ni ty emoce gradovaly do stavu,kdy je na pokraji pretoceni,ze kdyby byla clovek,tak si snad neco udela
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Myslim ze to skutecne bude to prestehovani, urcite se hur zvlada nepritomnost pana v neznamem prostredi. ... jinak dneska klasicky rozkousal pár papírových krabic od rýže atd. z kuchyně, které tam víceméně z toho důvodu necháváme. Navíc bohužel vytáhl na stole klávesnici a kupodivu bez toho že by ji nějak sežvejkal, vyloupal z ní pár kláves. Zlikvidoval akorát vyloupnutý ESC :-). Jsem zvědavej kdy s klávesnicí stáhne i počítač :-(. Na druhou stranu jsem něco takovýho čekal, byl teď s námi týden na dovolené 24/7.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|