|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Aho chyba rozbolały
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
My dotarliśmy co prawda na koniec obozu, ale takiego powitania to już dawno nie miałam
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Już dawno się tak nie nachodziłem, jak przez ten tydzień w Trusalovej. Jak to powiedział tata Ondreja, teraz "Słowacja nie miała by szans w przypadku wojny z Polską, bo znamy już ikażdy pagórek u nich"
No i oczywiście jak to na "festyn próźności" przystało wieczorami siedzieliśmy przy słowackim piwie i śliwowicy, zajadaliśmy buchty na pare, vyprazany syr i bryndzove haluski, nie wspominajac o owczym serze prosto od bacy, a do tego od czasu do czasu odwiedzaliśmy termalny aqua park grzejąc stare kości |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
No tak... proznowanie na Slowacji nie ma sobie rownych.....
W tym roku bylo szczegolnie duzo atrakcji... a jak bylo nam malo to zawsze wymyslilismy cos ekstra... W ciagu tygodnia zrobilismy bonitacje czworonogow (ale bonitowalo sie takze dwunogi.... Ehhh.... dlugo by wymieniac... i oczywiscie to nie koniec newsow, ale reszta... pozniej... Jedyny minus to szybkosc z jaka uplywal czas... Wiec za rok za zadne skarby nie odpuszczam obozu w Czechach (tym razem oprocz Lazne (ew. Sedlic) MUSZE stawic sie w Jevisovicach, bo zazdrosc mnie zzerala, gdy slyszalam opowiesci z tego roku)...
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Pierwsza partia zdjęć z Trusalovej:
http://picasaweb.google.com/imbusek1...iTrusalowaCzI#
|
|
|