![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ale Pavle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
To držím, neboj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Máte pravdu,je to ode mne nezodpovědnost za ty 3 psi co jsem dala kvůli jednomu ... pryč . Začali mu vait a do toho ještě ty problémy a tak se k nim choval tak,aby mě to donutilo je dát pryč. Te´d když má dceru a psa který mu taky vadí a ví ,že se toho nevzdám,chce se zbavit i nás a všem říká,že dcera přišla nechtěně atd..To mě dorazilo a sháním si byt .Hold jsem narazila a ublížila nevinným duším ,které jsem tak milovala :-((( stydím se za to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Tak se nehádejte. Kdo co provedl nebo neprovedl se tady probíralo už dost, takže si každý určitě obrázek udělal.
A k těm křížencům - pokud se nad nimi lidé budou stále slitovávat, budou je množitelé produkovat. Psi za to jistě nemohou, ale prostě je to tak. A dělat jim inzerci na serveru, kde se snažíme podporovat psy s PP je trochu zcestné. A ještě pro vysvětlení (myslím, že už jsem to tady někdy vysvětloval) k názvu fóra. To, že se tam objevilo i "...ale také psi, co jako vlčáci vypadají..." mělo jasný důvod. V útulcích se často objeví ČsV, které útulek neidentifikuje jako zvířata s PP (obzvláště v minulosti, kdy se pouze tetovalo). Proto tedy tato věta. V žádném případě to neznamená, žeby náš server měl pomáhat při hledání majitelů pro psy u kterých je od počátku jasné, že jsou bez PP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Cytat:
Tak proč si potom Pavle nenapadl toho, kdo sem dal tenhle výše uvedený inzerát?? Nenazval si ho samaritánem a někým, kdo sem píše zcestné inzeráty?? A jestli umím dobře číst, je tam napsané i fena čsv (xNO), což soudě podle vzhledu tak opravdu vypadá. Pro příště už teda budu vědět, že sem patří inzeráty pouze na psy s PP a psi, co jako vlčáci vypadají, ale nachází se v útůlku. ![]() Už v tom mám jasno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Cytat:
![]() No tak to je super. Doufám, že si z toho vezmou příklad i další. Ale mělo by to snad být automatické. Tím, že se tady inzerují bezpapíráci, ubíráte možnosti především psům s PP, hledajícím nový domov. A na ty by měl čévéčkář myslet přednostně. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Já si nemyslim, že by psi bez PP ubírali možnosti psům s PP. Když je tu v nabídce pes bez papírů a s nima, kterého si zájemce vezme spíš, když budou oba zdarma? Spíš než řešit tohle by bylo lepší klást větší důraz na to proč právě psa s PP a jaké to má výhody. To samé proč být členem Klubu chovatelů. Jednoduše je potřeba ukazovat výhody a ne se tvářit, že jiná možnost není. Stejně tak nevidím důvod nemluvit o ostnáči a elektrice, ikdyž rozumnej člověk to jednomu svému psu na krk nedá.
Proč tu nepomoct z útulku i bezpapírovým ČV nebo jejich křížencům? Když má člověk možnost volby a chce ČV, určitě si radši vezme papírové a když by v nabídce visel jen bezpapírák, tak je to snad jedno ne? Tímhle se nepodporuje jejich množení, ale důstojnější život pro ty, kteří už jsou na světě. U prodeje štěňat bych to chápal, ale tady mi to přijde jako kardinální kravina. |
![]() |
![]() |