|   |   | 
| 
 | |||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  03-02-2005, 23:02 | #41 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

Witaj Manu :-)
		 | 
|   |   | 
|  03-02-2005, 23:42 | #42 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2005 
				 |   

Hej Manu     
				__________________ Belgo-WilkoManiak | 
|   |   | 
|  04-02-2005, 14:35 | #43 | 
| Member |   

Hej Manu, szkoda że nie dotarłem do Sopotu, poznałabyś w końcu Taro. Poza tym witaj serdelnie. Dzięki za pamięć.

__________________ http://harry.wolfdog.org | 
|   |   | 
|  04-02-2005, 19:23 | #44 | 
| Junior Member |   

Dzięki wszystkim za tak ciepłe przyjęcie ! :P  Sebastian, no faktycznie... daleko nie miałeś  Ja już w Lublińcu żałowałam, że go nie wziąłeś  (no, ale to kawał drogi był, było Ci trudno z psem, dobrze pamietam ?...) | 
|   |   | 
|  04-02-2005, 21:25 | #45 | 
| Member Join Date: Nov 2004 Location: Wejherowo 
				 |   

... i jeszcze ode mnei przywitanie - spóźnione, ale równie serdeczne       | 
|   |   | 
|  04-02-2005, 23:45 | #46 | 
| Member |   

No trudno bo w jedną stronę jechaliśmy kombiakiem 2 osoby + 4 psy, a mój to zadzior i mógłby zrobić kipisz.

__________________ http://harry.wolfdog.org | 
|   |   | 
|  05-02-2005, 03:04 | #47 | 
| Senior Member |   

dolaczam sie do powitan nowych wilczozakreconych     goscie sie tu milo i... zabawiajcie nas     | 
|   |   | 
|  05-02-2005, 12:57 | #48 | 
| Junior Member |   

O, jaki cfaniak          | 
|   |   | 
|  05-02-2005, 15:38 | #49 | 
				 |   

"Zabawiajcie nas" jest niczym tekst wyrwany ze Smellsa      | 
|   |   | 
|  28-03-2008, 22:38 | #50 | 
| Junior Member |   

Zgodnie z forumowymi regulami  zaczne od przedstawienia sie i przywitania  Witam wszystkich Forumowiczy! Jestem z Bydgoszczy ,mam dwadziesciapare lat niestety nie moge jeszcze okreslic sie jako swiezo upieczona wlascicielka malego wilczaczka   Uznalam,ze nie bede zasmiecac forum pisarstwem typu -chce miec szczeniaka pomozcie  ale poczynilam starania czytajac,szukajac hodowli,wysylajac emaile . Spotkalam sie w wiekszosci z blyskawicznym i pozytywnym oddzewem  A wyjatkowo sympatycznym i konkretnym z hodowli Jantarowa Wataha od Pani Eli,z ktora jestesmy umowione na spotkanie na wystawie w Grudziadzu 19kwietnia co mnie bardzo cieszy ! Chetnie poznam innych milosnikow. A w zwiazku ze specyfika rasy poslucham/poczytam wasze rady.Aby byc w przyszlosci godnym wlascicielem takiej malej wilczaczki wariatki  Od siebie dodam,ze nie jestem totalnym laikiem lub tez uprzednim hodowca pieskow skrajnie odmiennej rasy np york  mam doswiadczenia z owczarkami niemieckimi i polskimi owczarkami nizinnymi,jednak wystawy znam tylko ze strony udzialu w konkursie agility. Serdecznie pozdrawiam! | 
|   |   | 
|  28-03-2008, 23:14 | #51 | 
| VIP Member |   

dzień dobry   Do poczytania znajdziesz tu na pewno duzo,, co do rad.. coż, zalezy czego oczekujesz  Zreszta ciezko teraz mowic o radach, tym bardziej, ze juz sie zdecydowalas  PO drodze urodza Cie pewnie pytania.. to pytaj...ogladaj...porownuj....wnioskuj... I mlego oczekiwania zycze   | 
|   |   | 
|  29-03-2008, 01:44 | #52 | 
				 |   

Witamy! Agnieszka i Varg- Kirk Kroy
		 | 
|   |   | 
|  29-03-2008, 08:09 | #53 | 
| Licho nie śpi... |   

My również witamy serdecznie! Dla mnie to forum to skarbnica wiedzy! Aneta i Ali   | 
|   |   | 
|  29-03-2008, 10:41 | #54 | 
| Wilcza Saga Join Date: Jul 2007 Location: Częstochowa/Rzeszów 
				 |   

Witamy!!! Kasia & Cora | 
|   |   | 
|  29-03-2008, 13:38 | #55 | 
| Member |   

Witam miło cię wirtualnie  poznać    | 
|   |   | 
|  29-03-2008, 14:37 | #56 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Witamy! trenujesz agility?   | 
|   |   | 
|  31-03-2008, 17:20 | #57 | 
| Wilczy Duch |   

Witamy! Witamy, jak chcesz poznać więcej wilczaków to najlepsze na to są wilczakowe spotkania i większe wystawy jak łódzka i opolska, a wszystko jest niebawem więc...    Jeszcze raz witamy i pozdrawiamy! | 
|   |   | 
|  01-04-2008, 10:48 | #58 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2008 Location: Warszawa 
				 |   

Po lekturze listow na tym forum mam nadzieje ze nikt mnie nie bedzie kamieniowal jesli sie zgodze z twoja opinia co do pani Eli. Ale gdy bedziesz kupowala szczeniunia to sprawdz dane rodzicow bo mi zwrocono uwage na brak badan u wszystkich psow mamy szczeniaczkow Beti. Uslyszalam rowniez ze trafiaja sie tam niechciane mioty wlasnie jak ten pierwszy gdy suczka byly rozmnozona jeszcze gdy nie miala praw hodowlanym a suczka hodowlana zostala dopiero po narodzinach szczeniaczkow. A jak sa dwie niescilosci to moze byc ich wiecej. Ja teraz duzo uwazniej sprawdzam hodowcow.
		 | 
|   |   | 
|  02-04-2008, 00:21 | #59 | 
| Senior Member |   

Dziekujemy za (anty)reklame   1. uprawnienia hodowlane mojej suki Championat Francji - Montlucon (F) 05.05.2007 Sędzia (F) Klasa Pośrednia Ocena doskonała Krajowa Wystawa Psów Rasowych - Bydgoszcz (Pl) 10.02.2007 Sędzia Paweł Szemraj (Pl) Klasa Pośrednia Ocena doskonała, CWC   Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Trencin (Sk) 27.01.2007 Sędzia Gabriela Ridarcikova (SK) Klasa Pośrednia Ocena doskonała, CAC, res CACIB, BIS 2 Ras Narodowych  Ktorym dodatkowo "dolozylismy" wygrana w Belgii Międzynarodowa Wystawa Psów - Namur (B) 20.05.2007 Sędzia M. Drennan (IE) Klasa Pośrednia Ocena doskonała, 1., CAC, CACIB  Narodziny szczeniat to 20.06 2007 W razie watpliwosci odsylam do ZKwP o/Poznan 2. Badania rodzicow i osiagniecia PRZED miotem A  BETI Wilk  z Polskiego          Dworu  Charakter:           Test Psychiczny (TPM)                              Egzamin Pies Terapeuta Szkolenie:          Pies Towarzyszący (PT)           (podstawowy polski egzamin)                    ZOP (podstawowy          czeski egzamin z posłuszeństwa)                    Obedience          klasa 0 (zawody          Obedience dla początkujących) Uroda:                Młodzieżowy Champion Polski                            BIS 2 Ras Narodowych na Słowacji Zdrowie:     HD   A (0,0)          (wolna od dysplazji biodrowej)                               ED    0-0 (wolna od          dysplazji łokciowej)                               PRA   free (wolna od          chorób oczu)     AMBER WOLF z          Peronówki  Charakter:             Test Psychiczny (TPM)                                          Bonitacja - ocena doskonała Szkolenie:           Pies Towarzyszący (PT)  (podstawowy          polski egzamin)                     Obedience          klasa 0 (zawody          Obedience dla początkujących)                      Obedience          klasa 1 (zawody Obedience)                               ZOP (podstawowy czeski egzamin z          posłuszeństwa)                              ZZO (czeski egzamin z posłuszeństwa)  ZPU1          (czeski egzamin z posłuszeństwa)                              BH (egzamin z posłuszeństwa Klubu          Owczarka Niemieckiego) Wytrzymałość: VZ1         (bieg 20 km)                           VZ2          (bieg 20 km)                                    SVP1 (bieg 40 km)                            SVP1          (bieg 40 km) i          CACT (1.miejsce)        CC          (zawody Canicross) Uroda:         INTERCHAMPIONMłodzieżowy Champion Polski Młodzieżowy Zwycięzca Klubu Młodzieżowy Zwycięzca Polski Zwycięzca Polski Zwycięzca Litwy Zwycięzca Lipska Champion Polski Champion Litwy Champion Niemiec (VDH) Champion Słowacji Bonitacja - ocena doskonała A68OgR1P1 Zdrowie:     HD   A (0,0)          (wolny od dysplazji biodrowej)                               ED    0-0 (wolny od          dysplazji łokciowej)  | 
|   |   | 
|  02-04-2008, 07:38 | #60 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2005 Location: bbbb 
				 |   

, sam nick autorki wskazuje że nie ma się co przejmować, każdy żyje w zgodzie ze swoją naturą    
				__________________ edor-stary druch | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |