![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Grin nasze misie są pancerne booo to takie prawdziwe misie z dobrego sklepu, które dostałam kiedys dawno od byłego chłopaka
![]() najmniejszy jest juz wypatroszony ![]() sredni i duzy nie mają juz nosów i oczków ![]() ale jeszcze jedno dodam - misie Shiro dostaje jak my idziemy do pracy jak wracamy to misie są zamykane w szafie... tak żeby sie nie znudziły ... może dzięki temu przedłużamy im żywot ![]() a i jeszcze jedno - malutkie misie rozwala w kilka godzin, większe bardziej szanuje - moze zatem spróbuj mu dużego misia podrzucić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Nie wykluczam, że porządnego, dużego misia Łowca również traktowałby z większym szacunkiem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Pewnie ! nigdy nie wiadomo co taki spory miś może zrobić! Może naburczeć, popływać w misce z wodą (przez co całkiem-jeszcze-niewielki-wilczak może umrzeć z pragnienia), rozwalić się na wilczakowym posłaniu, wypełniając go po brzegi. A na koniec może zatarasować drzwi, przez co powracający ludzie nie dostrzegą stęsknionego pieseczka
![]() Tak, tak...trzeba baaardzo uważać z dużymi misiami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Jak do tej pory misio jedynie pływał w jeziorze no bo skoro młody złapał, że pływanie i bycie mokrym jest coool
![]() ![]() nasz misio średni to ma tak 40 cm długości i ze 20 cm szerokosci ten największy jest o połowę większy od średniego o małym nie wspominam bo to już wypatroszony flak z głową |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Plessowy wilczak
|
![]()
A ja taki szybki off, bo nie daje mi to spokoju. Kasiu, z jakiej bajki jest Twój avatar? I kim była ta postać ?
![]() A Astarte misia nie ma, ale kto wie, może jej jakiegoś kupie żeby miała jakiegoś koleszkę w domu co się daje gryźć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a misie dobry patent ja mam ubaw po pachy jak młody tarmosi misie po całym domu i tak zawzięcie macha nimi na wszystkie strony a potem je zagryza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Aaa, racja, oglądałam jak byłam mała troskliwe misie
![]() Astarte raz tarmosiła mój termofor w pluszowym hipopotamie ale został jej brutalnie odebrany, bo to przecież mój termofor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|