Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Spotkania i podróże

Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-07-2009, 11:05   #1
Kasia82
Junior Member

Kasia82's Avatar

Grin nasze misie są pancerne booo to takie prawdziwe misie z dobrego sklepu, które dostałam kiedys dawno od byłego chłopaka są trzy i to dość duze i z bardzo porządnego misiowego materiału (oczywiście zeby nie było wcale nie chcę umniejszać wartosci Twoich misiów)

najmniejszy jest juz wypatroszony
sredni i duzy nie mają juz nosów i oczków

ale jeszcze jedno dodam - misie Shiro dostaje jak my idziemy do pracy jak wracamy to misie są zamykane w szafie... tak żeby sie nie znudziły ... może dzięki temu przedłużamy im żywot

a i jeszcze jedno - malutkie misie rozwala w kilka godzin, większe bardziej szanuje - moze zatem spróbuj mu dużego misia podrzucić nasz matołek smiesznie wygląda jak duze misie po domu oprowadza
Kasia82 jest offline   Reply With Quote
Old 30-07-2009, 11:40   #2
Grin
Wilkokłak

Grin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kasia82 View Post
a i jeszcze jedno - malutkie misie rozwala w kilka godzin, większe bardziej szanuje - moze zatem spróbuj mu dużego misia podrzucić nasz matołek smiesznie wygląda jak duze misie po domu oprowadza
Ha! Może faktycznie rozmiar jest kluczowy!
Nie wykluczam, że porządnego, dużego misia Łowca również traktowałby z większym szacunkiem.
Grin jest offline   Reply With Quote
Old 30-07-2009, 14:23   #3
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Pewnie ! nigdy nie wiadomo co taki spory miś może zrobić! Może naburczeć, popływać w misce z wodą (przez co całkiem-jeszcze-niewielki-wilczak może umrzeć z pragnienia), rozwalić się na wilczakowym posłaniu, wypełniając go po brzegi. A na koniec może zatarasować drzwi, przez co powracający ludzie nie dostrzegą stęsknionego pieseczka
Tak, tak...trzeba baaardzo uważać z dużymi misiami

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote
Old 30-07-2009, 14:40   #4
Kasia82
Junior Member

Kasia82's Avatar

Jak do tej pory misio jedynie pływał w jeziorze no bo skoro młody złapał, że pływanie i bycie mokrym jest coool to i misiowi trza było pokazać

nasz misio średni to ma tak 40 cm długości i ze 20 cm szerokosci

ten największy jest o połowę większy od średniego

o małym nie wspominam bo to już wypatroszony flak z głową
Old 30-07-2009, 21:41   #5
Witek
Plessowy wilczak

Witek's Avatar

A ja taki szybki off, bo nie daje mi to spokoju. Kasiu, z jakiej bajki jest Twój avatar? I kim była ta postać ?
A Astarte misia nie ma, ale kto wie, może jej jakiegoś kupie żeby miała jakiegoś koleszkę w domu co się daje gryźć
Witek jest offline   Reply With Quote
Old 31-07-2009, 10:27   #6
Kasia82
Junior Member

Kasia82's Avatar

mój avatar to złośnica z troskliwych misiów ... bo ja jestem po części taką złośnicą jak każda chyba kobieta

a misie dobry patent ja mam ubaw po pachy jak młody tarmosi misie po całym domu i tak zawzięcie macha nimi na wszystkie strony a potem je zagryza
Old 31-07-2009, 12:37   #7
Witek
Plessowy wilczak

Witek's Avatar

Aaa, racja, oglądałam jak byłam mała troskliwe misie
Astarte raz tarmosiła mój termofor w pluszowym hipopotamie ale został jej brutalnie odebrany, bo to przecież mój termofor
Witek jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules