![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
OK, to macie wakacyjny prezent w postaci wszystkich "zaleglych" wynikow wystaw...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
To tam w wynikach z Mlada Boleslav brakuje jeszcze tytułu zdobytego przez Trummy, czyli : CAJC-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
Troche z innego tematu, ale nie moglam znalezc o mailach.
Mam konto na wolfdogu i teraz pytanie, jak wylaczyc funkcje, zeby mi nie przychodzily potwierdzenia z wolfdoga? Ze np. ktos tam odpisal w tym i tym temacie. Kiedys widzialam taka funkcje, a teraz znalezc nie moge, a moja poczta ciagle jest zamulana wiadomosciami od wolfdoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
panel użytkownika> edycja opcji
odptaszkuj i tyle ![]() p.s. nie, nie odptaszkuj tylko zmień opcje w okienku wyboru ;P
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 10-08-2009 at 10:19. Reason: ps |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
yea! dzieki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Ja tylko z małą prośbą. Prosiłabym o dodanie do moich psów Balouna GW, tyle na niego czekałam że już chce by wszędzie był "mój"
Z góry dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczy Duch
|
![]()
Witam, to i ja chciałabym prosić o poprawę:
Gisotsu w Pradze zdobył jeszcze BOG 3. i 5 miejsce w parach zdobyli: Argus Jasmine Eyes + Asta Jasmine Eyes, pisałam to w dodawaniu wyników, ale brak reakcji, wiec piszę tu. Calanthe dostała ocenę doskonałą, bez tytułu. Prosiłabym również by w karcie Gisa, pojawił się "J.CH. PL" bo ostatnim wnioskiem zakończył go ![]() Z góry uprzejmie dziękuję.
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 11-05-2010 at 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
K-Lee Family
|
![]()
Aga Calanthe dostała Res. CAC
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilczy Duch
|
![]()
Chodzilo mi o Dobre Miasto.
![]() Ewa, wysle, myslalam, ze dodam tu do galerii, ale ciagle nie ma odpowiedniej karty w owej galerii. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Witam!!
Prosiłbym o dodanie wyników wystawy z Olsztyna. Niestety znam tylko swoje wyniki ![]() Wisus CWANY WILK ocena: wybitnie obiecująca tytuł: najlepsze szczenie Dziękuje i pozdrawiam
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Witam
Post w imieniu kolegi nick Hoffer,założył konto i aktywował ale nie może pisać postów bardzo proszę żeby admin zerknął o co chodzi. Dziekuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo proszę o zmianę głównej fotki psa w bazie danych WD na:
http://www.wolfdog.org/forum/album.p...ictureid=12611 dziękuję |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Hi, dzięki za dodanie planowanego miotu
![]() ale pod linkiem Dar wilka wyświetla się, to http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/litters/5 - dobry żart ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
co sie wyswietlalo?
![]() teraz jest Zygzak i Cha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
jak się nie jest zalogowanym, to wyświetla się to: - oo nie da się wkleić fotki
![]() P.S. Mogę edytować, więc dodaję tu: JUŻ JEST DOBRZE! Dzięki ![]() Last edited by GRABA; 26-04-2012 at 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
"You have exceeded daily limit of queries to database. Register to increase the limit or wait 24 hours.
Your current daily limit is: 40 queries" Ciekaw jestem czy komuś się też z was to wyświetliło kiedyś.
![]() |
|
|