![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Tak ogólnie wyniki klarują się następująco (możliwe pomyłki, jak coś proszę mnie poprawić, ale ja wczoraj miałam naprawdę zakręcony dzień, nawet jak na mnie
![]() Szczeniaki: 1. Gisotsu Crying Wolf WO NAJLEPSZE SZCZENIE W RASIE 2. Mantus z Peronówki WO Pośrednia 1. Cvako od Starkej DOSK. CWC Otwarta 1.Czambor z Vlciho Dubu DOSK. CWC 2. Ilmarinien Girios Dvasia DOSK. Championów 1. Eury z Peronówki DOSK. CWC, CACIB NAJLEPSZY DOROSŁY PIES W RASIE 2. Ali Dębowa Sfora res. CACIB Weteranów 1. Clif od Bulizniku CS DOSK. CWC NAJLEPSZY WETERAN (NIE WIEM KTO MA RES. CACIBA) Sunie Szczeniąt 1. Fenela Braterswo Wiczaków WO 2.Freya Braterstwo Wilczaków WO 3. Morrigan z Peronówki WO Młodzieży 1. Lahatiel Grios Dvasia DOSK. ZWYCIĘZCA MŁODZIEŻY, NAJLEPSZY JUNIOR ? Laila Grios Dvasia ? Tasja Eden Severu (nie wiem jak tu było konkretniej... wybaczcie) Pośrednia 1. Enfys Braterstwo Wilczaków DOSK. CWC, CACIB, NAJLEPSZA SUKA W RASIE, BOB 2. Laudaj Grios Dvasia DOSK. Otwarta 1. Jadiel z Peronowki DOSK. CWC, RES. CACIB 2. Cintra Wilk z Polskiego Dworu DOSK. 3. Ishtar z Peronówki DOSK. (śpioch wystawy ![]() Championów 1. Ginger Dakmat CS DOSK, CWC 2. Calanthe Wilk z Polskiego Dworu DOSK. 3. Iowa Eden Severu, DOSK. 4. Barsabel Wilk z Polskiego Dworu DOSK I to chyba wszystko.. Nie wiem jak tam na BIS-ach w grupie, wiec jak cos dodajcie proszę. GRATULUJE WSZYSTKIM! ![]() Ja uważam, że ta wystawa to było moje, właściwie Gisa, oooogromne zwycięstwo, bo stawka była naprawdę duża jak na szczeniaki w Polsce, to raz, dwa były naprawdę świetne psiaki i trzy: pięknie mi się pokazał, dal bez najmniejszego problemu obmacać jąderka, dal sędziemu samemu zajrzeć w ząbki, choć ostatnio strasznie nie chciał W OGÓLE ich pokazywać. Ponad to uwielbiam jego luuuz na wystawie, choć na ringu bywa kłopotliwy z tym swoim siadaniem i .. leżeniem ![]() Co do Ish... kto ja zna ten wie, sam sędzia zauważył, ze sunia bardzo ładna, choc mocna i niestety ale całkiem ociężała, śpiąca na ringu, ale u niej to norma w halach i w takie upały. Chciałabymtez wszystkim podziękować za spotkanie, rozmowy, sesje zdjęciową ![]() ![]() ![]() Teraz znikam, bo w domu mam mały sajgon: Tym,dwa male koty i psiaki, ktore zastanawiaja się co jest grane ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 13-07-2009 at 15:58. Reason: Poprawki w wynikach |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
No właśnie Ali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dzięki, nie chcaialm spekulowac, ani wprowadzac błąd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Buu już nie moge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Zdjęcia z wystawy są już w galerii:
http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/2/3288/
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Zdjecia jak widac juz sa
![]() Staralam sie robic kazdemu troche fotek. Jest ich wiecej (okolo 500), wiec jakby ktos chcial, zeby poszukac mu wiecej jego psa i podeslac - to prosze maila na priv ![]() Nasze sprawozdanie bedzie jutro na blogu, bo nie chce na forum zasmiecac tematu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
Mam pytanko: Jak podpisac autora zdjecia w galerii, ktory nie jest zarejestrowany? Chodzi o imie i nazwisko, by nie było watpliwosci.
Bo my co prawda aparat wzielismy, nawet przygotowany, ale jakos tak... ![]() Za to byla cala sesja zdjeciowa i kilka fotek znalazlam u innych, nie chcialabym by byly jakies nieporozumienia.
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 15-07-2009 at 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
a czemu pod samymi wynikami z wystawy jest tylko jedna fotka?
w dodatku taka, ktora z samym wystawianiem wspolnego nic nie ma |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
1.Fenela 2.Freya 3.Morrigan Last edited by DanielZ; 13-07-2009 at 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilczy Duch
|
![]()
Przepraszam, zasugerowalam sie tym, ze ja wystawiales.
![]() Przy porównaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Distinguished Member
|
![]()
Ok, dziekuje za infomacje. Gratulacje wygranym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Hej, no ale się zadziało!
![]() Ależ tam było dużo psiaków. ![]() Gratuluję, ale najbardziej Enfys Braterstwo Wilczaków - Ilmuśka znowu "obrosła" i sędziowie to widzą - Aguśka cioranko dla "wariatuńci" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
BARSABEL Wilk z Polskiego Dworu zajęła lokatę 3 i zdobyła medal brązowy. Prawidłowe wyniki jak zawsze na www.vlcak.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wilczy Duch
|
![]()
Już poprawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
.....................
Last edited by jefta; 15-07-2009 at 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Jakie Piękne zdjęcia. Jeszcze raz Gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Na stronie z wynikami - BARSABEL nadal figuruje na czwartej pozycji. warszawa-wyniki.JPG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
a ja przy okazji proszę o zmianę w wynikach z wystawy w Olsztynie.
Lilith została Najlepszą Suką w Rasie. ( oprócz ZM i NJ ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
K-Lee Family
|
![]()
Wstrzymajcie się trochę
![]() Margo wyjechała, jak wróci, napewno poprawi wyniki ![]() |
![]() |
![]() |