![]() |
![]() |
|
Sportas ir dresūra Vilkšuniai kaip darbiniai šunys - kaip juos dresuoti, kaip mokyti tam tikrų elementų, informacija apie seminarus, mokymus egzaminus... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
o be to liaudis krypstat į lankas, čia tema apie BH, IPO, IRO ir kitus keiksmažodžius, kuriais vadinasi treniruotės ir varžybos, prašom dėstyti savo pasiekimus, parodyt save ir savo vilkus darbe ir treniruotėse
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() O tai galvojau, gal nuotraukų naujas skyrelis ar ką... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Vaiva, tai gal va dabar kai jau zinai kas cia per zodziai, gal savo foto is treniruociu idesi?
![]() nes gi TOKIAS galimybes gyvendama Vilniuje turi, tai ne as gudziam kaime, kai arciausias treneris 100 km nuo manes. p.s. mergaites, keliaukit aiskintis i plepalu skyreli, nes tersiat tema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
O asmeniškai man kandimai nepatinka. Per grubus užsiėmimas mano skoniui. BH - pasilakstymų pramogos, kai netingim, užsiimam, bet nuotraukų nedarom ![]() ![]() Niekas nieko neteršia, tai pasakokit, manau, visiems įdomu paskaityt - gal ir užsimanys kas kokį IPO pasportuot, juoba kad tikrai didžioji dalis žmonių gyvena Vilniuje, kur yra visos galimybės, jei tik noro yra ![]() Beje, čia savaitgalį diskutuojant pasistojo klausimas, kaip yra su gelbėjimu iš vandens Lietuvoj? Gal kokie niufaundlendininkai ką daro? Nes ten mažumėlę bazės pradinės reikia, kateriuko pvz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
nuotraukas visada smagu matyt prie teksto. tik gaila, kad kol kas tik mano sunu. Tikiuos, kad kas nors susidomes rimtesniu sportu ir paseks musu pedom. Siaip potencialiu sunu ant to yra ir ne vienas ir ne du.
o del vandens, tai paciu niufu ir reikia klaust, nors kazin, IRO organizacijos gi pas mus ner, ir treneriu tam ner. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |