|
|
|
|||||||
| Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Právě, právě. Ten náš bručí jak prastarý plyšový medvěd
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
já vždycky říkám,že arwen je výborný canisterapeutický pes,ale akorát tak do pasťáku nebo do lochu....
nikde ji nenechávám bez dozoru,radši,protože jak to tak čtu,tak lidi jsou opravdu příliš aktivní,ještě,že to nebude na Nově,jak ty nebohé psy týráte |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Not so Junior Member
|
Mellorn:
Své psy mám taky strach někde nechávat. Může jim někdo ublížit, a malý skřítky by mi nejspíš i ukradli.
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
http://www.tobrok.sk
|
ešte šťastie, že môj pes sa nedá odviesť, aj keď ho uviažem s košíkom, s cudzím neide. aspoň nejakú výhodu to má, že cudzích nemusí... ale aj tak ho nenechávam len tak bez dozoru.
raz mi bolo poradené, nech dám psovi dole košík, tak sa k nemu nik nepriblíži, ale on je vychcanej a prehrýzol by vodítko, takže košík mať musí... no a potom si ľudia myslia, veď má košík, môžem ho hladkať,...
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Člověk si nevybere Když pes košík nemá, nebude nebezpečnej. Když ho má, tak zase nic moc nehrozí. V každým případě ve vlaku jedzíme v kupečku většinou sami ať už košík má nebo ne
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Not so Junior Member
|
Quote:
![]() Ale ani ČSV bych někde moc nenechávala. Lidi umí být zlí a kdyby si to pes nenechal líbit, hned by bylo zle. Na úvaz jen s dozorem. Navíc pevnost úvazu je diskutabilní vždy. Ovšem ego mají skřítci po vlcích, ti si je vychovali...
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
Já jednou uvázala svýho psa u nemocnice taky na lanko ,protože byl zvyklý být všude se mnou.Protáhlo se to na 2 hodiny a když jsem sešla dolu ,už tam přijížděla policie ,že ho tam někdo nechal.Přijít o pár minut později,našla bych ho v útulku. Od té doby se bojím nechat psa kdekoliv přivázaného a raději ho nechávám doma i když se nyní jedná jen o vořecha.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
Bývaly časy kdy jsem psy nikde nikde samotné nenechával. Ale dnes už to nejde a doma je nechávat samotné delší dobu nemůžu/operní pěvci
Pevnost úvazů a dalších podobných propriet jsme řešili roky. Stálo to spoustu vyhozených peněz, pochybných pokusů, pár problémů a psychodramat. Teď už to nějaký pátek funguje. Běžně prodávaný úvazový kolík se ulomí, provlíkne nebo vyorá. Nejlepší jsou bytelné musherské ocelové kůly. Karabiny koňské otočné nebo šroubovací spojky. Všechny ostatní se rozlomí nebo otevřou/dokonce horolezecké šroubovací/. Jak to dělají netuším. Kožené obojky jsme taky už dávno vzdali. Ale vždycky asi může být hůř. Musheři tvrdí, že jim Haskouní údajně překousnou i ocelové lanko. Co mám vlčáky tak už věřím všemu. A pak jsou taky takový ti moulové co nic nepřekusují a obvykle ani nemají potřebu jít někam něco zkoumat ač jsou jen na vodítku a bez náhubku. To je pak výhra. Naštěstí aspoň jednoho takového doma máme. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Member
|
Quote:
to máš pravdu už sem to zkoušela ale nechaj se, když se člověk hodně snaží. A právě si mi dal důkaz že malou nikde čekat samotnou nenechám,lidi sou blbci |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Member
|
Quote:
Sofi nechávám jen v nutných případech a tam, kde na ni vidím (navíc, od Libušína ji tuze baví překousávat vodítko..takže mám beztak max. 5min na vyřízení záležitostí). Terén v práci nepočítám..tam ji nemá kdo ukrást..skoro |
|
|
|
|
![]() |
|
|