Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-01-2005, 21:33   #1
Peťo_Bano
Junior Member

Send a message via ICQ to Peťo_Bano
Default Něco na pobavení

Práve dnes sme boli v meste (poprvýkrát) a keďže časke je ešte šťeňa, nemá náhubok, čo je samozrejme v rozpore so zákonom. Stáli sme pred supermarketom, keď sa pri nás pristavil jeden pán [ako obvykle] a s drsným tónom mi oznámil: "Pane, váš pes nemá košík!!!" S kľudom angličana som mu odvetil: "Áno, samozrejme, ani sa nechystáme nakupovať", čo ho samozrejme rozčúlilo . Napálený si to zamieril ku neďalekej hliadke mestskej polície, ktorá po chvíľke so zadržiavaným smiechom blížila k nám. Samozrejme, začali vypisovať blokovú pokutu za porušenie nariadenia mesta a taktiež som bol pokáraný za nevhodné správanie. Na ich otázku, prečo som odpovedal takto, som len odvetil, že správne po slovensky poznám iba náhubok pre psa .
Na moje počudovanie policajti zobrali tento argument a po chvíľke uvažovania roztrhali papier s blokovou pokutou so slovami "Pre dnešok..." a s ubezpečením o zabezpečením náhubku odišli...
Peťo Bano - vlk
Peťo_Bano jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules