|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Visa laime dar kad vasara... Rita & Co tures dabar "atrakcija" gavosi- socializuoti ta velniuka, grazus tikrai, bet ziauriai baikstus...o kaip i pavadi sureagavo...siaubas... Ikeliu keleta nuotrauku - kol "gaudem"... O ispudziu mum ne tik nuo velniuko liko - Akmeja nuostabaus grozio linksma mergyte
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by natali; 01-06-2009 at 09:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Gražus juodčkis
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nukas jau veliau prisijunge...is pradziu buvome tik Rita mes ir Akmeja vezime
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() Natalijos nuotraukų man aišku nerodo ir vėl, tik Ritos. Asta, o jūs ten šiaip varysit ar su kokia atrakcija? (Ten kažkur ir naujoką Milo sutikt galit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
et, gaila kad per velai suzinojau apie ta palikta suni...patinka man toki "traumuoti", prie kuriu bet kaip neprieisi....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Auuu, tai kaip tik to ir reikia, ne naujų namų, o prišnekinti jį, kad prisileistų, važiuotų kartu.
Man paprastai irgi Natalijos dedamų foto nerodo, ant jų ženkliukų paspaudus prašo prisiregistruot, tada viskas ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
ei, tai tada nurodykit jo tikslia buvimo vieta...as kaip tik su masina....gal ir gu noretu savo sunu hipnozes igudzius patikrint...paziuretumem kas laimes: patirtis, ar naujoku sekme...
![]() va dab kaip tik is labes lauk einu, tai galeciau nulekti pas ji... Last edited by auuuu; 22-05-2009 at 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
laikom spygas. siaip skambtelkit situo numeriu 861649048 Karina. As su ja jau kalbejausi apie juoduli. Sake pades kuo gales, dirbusi Pife, tad manau verta su ja susisiekti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
manau, kad del to nemirs, viskas susides i viena bendra trauma ir tiek. Ner tie sunys ypac aviganio tipo tokie skystukai. Jei psichika gera viskas susitvarkys laikui begant o jei ne- nu cia deja, verta pagalvot ar is vis saugu toki suni laikyt. ( ale kiek as supratau su Juoduku viskas gerai, tik pasitikejimas dinges )
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|