|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Ok.bedę miała na uwadze żeby koniecznie dodawac że WIĘKSZOŚĆ z wilczakowców jest pomocna , a swoją drogą zawsze otwieram najpierw stronę wolfdoga ( tam też odsyłam potencjalnych zainteresowanych rasa) gdzie są wszystkie wiadomości i oczywiscie lista wszystkich hodowli i kazdy potencjalny przyszły właściciel wilczaka ma wolny wybór co do hodowli tzn. kazdemu podoba sie co innego i jak sam widzisz jeżądżc na wystawy ze jest duzo różnych typów jednej rasy i chćbym nie wiem jak bardzo zachwalała Peronówkę to kazdemu jednak podoba sie co innego w wilczakach i dlatego to własnie jak dla mnie strona wolfdoga jest pierwszą jaką powinno się otworzyć
Last edited by DORA; 20-05-2009 at 11:01. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 20-05-2009 at 11:04. Reason: literówki ;P |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
złośliwy krasnolud
|
Nie, po prostu nie widzę powodu dla którego wilczakowcy są tacy inni i wybitni w przeciwieństwie do reszty innych ludzi. Są dokładnie tacy sami - na plus i minus :-)
A co do wolfdoga jako centralnego 'huba' csv - spoko. No i trochę nie rozumiem, fakt że z uśmieszkami, ale jednak stwierdzenia "A nie mówiłam ze mi sie oberwie?" Bez przesady, bo za chwilę faktycznie coś innego niż grzeczne potakiwanie będzie odbierane jako atakowanie.
|
![]() |
|
|