![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Prosím aby se mi ozvali nejlíp předem ti, kdo přijedou a případně jestli až k nám nebo jen do Chrudimi, abych věděl s čím počítat a hlavně jestli vůbec někdo dorazí
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Pokud by nevadilo, že ČsV teprve plánuju, tak bych se přidal. Případně bych mohl vzít i někoho z Chrudimi, mám to po cestě
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Není problém. Právě účast na akcích s ČVčkama je tvoje plus až budeš hodnotit jestli si ho pořídit nebo ne. Když budeš moct někomu kdo přijede vlakem pomoct, tak tím líp, ale zatím se nikdo takový neozval.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hlásím další učastníky....dorazí naše sestřička Cairo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Měl jsem dotaz na GPS souřadnice, tak tady jsou:
49°54'55.576"N, 15°46'6.542"E Pokud se nic nezmění, vypadá to na akci pro půlroční omladinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Děkuji všem zúčastněným za nalezení a označení "nebezpečných míst" v okolí a vzornou reprezentaci plemene (pomocí pachové stopy
![]() Další místa, kam bych se rád podíval by byly Adršpašské skály a Broumovské stěny, dále pak Český kras. Pokud přijde i jiný návrh a vyjde čas, jel bych i jinam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Zdravím,tak Adršbach nebo ty Teplický skály bychom s Angii rádi absolvovali taky.Pokud by se něco takového dělo,rádi se připojíme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj, moc mě to mrzí ale my nemůžeme přijet, mám rozbité auto a navic se ohlásili stavaři, že se nám konečně vrhnou na rekonstrukci domečku. Mrzí mě to, snad příště.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
U mě se nic nezměnilo, stále hodlám dorazit a pořád jsem i pro případný grilování po výšlapu.
A kdyby měl někdo od Brna rozbití auto nebo podobný problémy s dopravou, ještě jednoho človíčka a psa uvezu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|