Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Sport i szkolenie

Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach...

Thread Tools Display Modes
Old 23-06-2003, 16:02   #10
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga
Default Co moze pies=3F

Quote:
Mowisz na psa popatrzyc. Ja wpatruje w psa caly dzien, ale nic mi to nie mowi.
No jak to ? Toz prace doktorska mozna napisac )
sa oczy smutne, lobuzerskie,bezczelne,wesole,stesknione,zaspane, "idziemy?" , 'ale o co Ci chodzi?", " nie chce mi sie "....dlugo by tak...ja to w jedn ej mojej suczej parze oczu widze- w zaleznosci od jej nastroju )

Quote:
Prawde mowiac nie dziwie sie, ten moj kundelek juz sie boi mo wic "co czuje".
A dlaczemu ?)

Quote:
Ok, co do miecha rozumiem. Chca czegos ciekawego, to jest dla nich ciekawe sa... aha zalezy czy to chliopcy czy panienki Chlopcy - psy? Wola mecze. Dziewczyny - moda, moda, perfumy i tyle.
No wiec.....zdecydowanie mlody narybek zenski , nie wiem czy to dobrze czy zle ale napawa nadzieja na zrozumienie , problem tylko w garni podanej wia domosci )

Quote:
Hym... Moze zainteresowac ich wyscigami? Psow oczywiscie
Chyba nie.....teraz powiem Ci w tajemnicy i jakby co wypre sie wszystkiego - jesli dziewczyna jest na tyle skonkretyzowana w temacie zainteresowan ze wezmie sie np za wyscigi to na pewno nie bedzie czytala takich czasopism.
Twoj opis jest idealny - to jest wlasnie target pisma ..te ciuchy, perfumy itp , problem w tym ze zarowno czyytelniczki jak i redakcja maja swiadomosc i potrzebe tematow "madrzejszych" , problem zeby to chwycilo...taki wolont ariat np - niby temat OK ale zadna tam 17-stka nie bedzie tego czytac , ale jak napiszesz ze wolontariat traktowany jest jak sport ekstremalny to juz jest temat na czasie...
OK koncze , bo zrobilo sie calkiem nie na temat ....)

W kazdym razie te psy tez trezba podac jakos inaczej niz zwykle ...
pozdrawiam
gaga
Gaga jest offline   Reply With Quote

Posting Rules