![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
my se nebráníme
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Proč ne, klidně se zajedem do Olomouce mrknout. Jen jsem se teď díval na podmínky vstupu ze psem a ta poslední část se mi moc nelíbí: Svého psa do olomoucké zoo můžete přivést s sebou. Pes musí být po celou dobu pobytu v zoo veden na vodítku a pokud je vyšší než kokršpaněl, musí mít nasazen náhubek.
![]() To moje psisko je s náhubkem jak paralyzovaný a stále bude smutně koukat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
A nebo úplně jinak........
Co takhle další sraz pojmout trochu akčněji a vyrazit někam na výšlap? Něco ve stylu loňské prochajdy po Pálavě? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky,
osobně jsem pro Pálavu ![]() Jak by totiž například kousal Tarinku či Sofinku?
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
A co dát Pálavu jindy? Zkusím se optat na to, jestli i štěňata musí mít náhubky. Ono se ale celkem vyplatí to zkoušet. Jinak látkové košíky za moc nestojí. Akkon je měl když rychle rostl. To vyhovovalo tak v dopravních prostředcích, ale chodit s tím se nedalo. Teď právě kvůli zoo jsem pořídil velký plastový košík a s ním už chodí v pohodě Ještě lepší by byl asi košík kovový.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Shinigami キバ 。Kiba
|
![]()
ja jsem taky spis pro druhy napad, a nemusi to byt jen Palava, pekne je i jinde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Cytat:
Jinak - Pálava byla loni moc fajn ![]() Karel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Děkuji za doplnění, v podstatě tak nějak to bylo myšleno, jen jsem zapomněl napsat z jakých důvodů. Pes určitě radši nosí náhubek, který ho celou dobu netáhne a umožní mu oblíznout si čumák nebo si zívnout. #9 Ono ta zoo není na celý den. Uvidíme, co mi z ní odepíší ohledně štěňat. Jinak v Chomutově to nedopadlo s náhubkama a u těch štěňat většinou ani na vodítku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |