|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
polecam gorąco ten produkt
http://www.absorbine.pl/absorbine/oc...repellent.html w zeszłym roku nie mieliśmy ani jednego kleszczydła a inne psy łapały nawet na osiedlowym trawniku |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wilkokłak
|
Quote:
Powiedz jeszcze coś na temat aplikowania; czy dużo tego trzeba rozpylić na psa? Jakoś szczególnie zabezpieczyć oczy? Zapach nie jest dla psa przykry? Czy nie trzeba się obawiać, że psu to zaszkodzi, gdy np. zachce mu się zębami zająć swoją sierścią i skórą? Aha! I jeszcze jedno; czy jeśli się nie ma pod ręką koni, na których można by to wykorzystać, tylko zaledwie psa w ilości sztuk jedna, to czy nie istnieje ryzyko przeterminowania tego preparatu? Last edited by Grin; 10-04-2009 at 08:58. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wilkokłak
|
Quote:
Więc może jefta zaobserwowała, czy się np. nie ślini albo nie "toczy piany". |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
złośliwy krasnolud
|
Jakby ktoś się wybierał, to okolice Skoczowa i Brennej - wysypało kleszczy w ... :-/
|
|
|
#6 | ||
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
Quote:
ja to aplikowałam jak frontline w spray-u na plecy z tej litrowej butelki troszkę mi zostało po sezonie ale ja mam małego psa a na siebie mi było szkoda takiego drogiego produktu na obrazku jest jeszcze w formie chusteczek, ale chyba je wycofali bo słabe były |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilkokłak
|
Hihihi; bardzo mi się to spodobało.
Znaczy (sorry, że jeszcze "pomolestuję", ale ja do tej pory nie aplikowałam nic w postaci "psikacza" - Łowca póki co jest zabezpieczony kropelkami Fiprex, więc nie mam doświadczenia); tego trzeba dużo zużyć na jeden raz? Czy parę "psików" starczy? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Ja daje kropelki i dodatkowo mam pess w spraju. Jest tani i dosć skuteczny. Też smierdzi i mnie nie szkoda bo kosztuje 7 zł. Ale ten też zamówiłem. Pies nie ma żadnych sensacji, a spryskuje się dosć mało. Co do cieleciny to u mnie wyglądało to zupełnie tak samo.
|
|
|
|
![]() |
|
|