|
|
|
|
#1 | ||||
|
Moderator
|
Quote:
A ještě jedno by mne zajímalo, jak si představuješ vyhodnocení 4. generace ? Dokážeš donutit všechny budoucí majitele (a zřejmě jich už bude hodně) aby své psy nechali posoudit ? A jak to vyhodnotíš ? Co když 60% neprojde, tak byl pokus úspěšný nebo ne ? Bude se dál pokračovat ? Prostě zásadní problém byl a je v tom, že nikdo neví, co od tzv. "pokusu" chce za výsledky. Je to prostě od počátku snaha za každou cenu přikřížit kanadského vlka a bezpapírového německého ovčáka do populace ČsV. To snad nemyslíš vážně ? To znamená že jsou pod kontrolou ? Ne, to znamená pouze to, že mají papíry a v Itálii s nimi může kdokoliv bez jakýchkoliv omezení krýt. Quote:
Quote:
Quote:
Last edited by Pavel; 26-03-2009 at 13:15. |
||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||
|
Junior Member
|
Ach jo, Pavle ty jseš teda rozumbrada.
Quote:
Quote:
Quote:
...Anebo chceš poslat návrh ty soukromá osoba na změnění statutu a zákonů Národní italské kynologické organizace (ENCI)? Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Aproposito, jak by se Ti líbilo Pavle, kdyby Ti někdo jiný bez Tvého svolení vložil informace do databáse Tvojí chovné stanice? Kdoví jak, se v mojí databázi objevil Foresta Incantata Fenrir. Já jsem to nebyla. Bude mít "ten dotyčný" odvahu přiznat barvu? Prostě jsem nechtěla živit debaty, kterých už o Mutarách bylo dost. Quote:
Prostě to, že nemá smysl mít zdravá zvířata, která neodpovídají standardu rasy. Quote:
O Audry jsme se dohodly na bonitaci v Jetřichovicích a zbytek je soukromá záležitost. Jestli jsi na to ještě nepřišel, tak pouze v Čechách a na Slovensku je totální kontrola majitelů a chovatelů díky dohodám mezi kluby a ČMKU/SKJ. Všude jinde v zahraničí je chovatel samotný kdo určuje chod své chovné stanice, stačí ctít zákony a normy zástřešní organizace dané země. Faktem je, že Fenrir je HD:A, ED:0 e i když už je dvouroční, ještě jsem ho nepoužila. Vybírám vhodnou fenu - ano já chovatelka jednám sama podle mých znalostí a hlavně podle zákonů ENCI. A opakuji asi postopadesátépáté, jsem udělala vše podle zákonů a norem ENCI. PS.: jak vidíš v mojí wolfdogové databási Doran není jediným českým plemeníkem, kterého jsem použila. Přeji všem hezké..............kruci už je odpoledne Andrea |
||||||||||
|
|
|
![]() |
|
|