![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Francuskiego nie znam, coz to za afera z miotem?
Ale zeby ktos chcial usmiercic taki serwis jak wolfdog, w to nie moge uwierzyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Na českém byla taky velmi "zajímavá" diskuze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Raczej była to nieudolna próba włamania i zaburzenia jego pracy. Nie był to zbyt poważny atak i większość z was go praktycznie nie odczuła. Objawiał sie brakiem działania pewnych części jak i przekierowaniem na strony wyłudzające ze strony startowej. Praktycznie każdy program antywirusowy wyłapał tego wirusa i blokował dostęp do WD. Można to było obejść i czasami pojawiały się sie pewne problemy.
Jak dla mnie to był to prozaiczny i niezbyt udany wybryk hakera. Co do początku dyskusji to jak to zawsze bywa uderz w stół, a nożyce sie same otworzą. Chyba nikt tego aż tak nie poczytał jak Wy. Ja radze trochę powściągliwości w wydawaniu swoich osądów i wyrażaniu emocji. Nie wszystko kreci sie wokół jednego psa i jednego miotu i nie wszystko dotyczy tylko tego. Trochę rezerwy i mniej nerwów. Ja myślę, ze Małgosiu już jest wszystko OK na WD, bo nie zauważyłem większych problemów, a śledzę poczynania hakera od początku jak zaczęły sie problemy. Problemy jakie zauważyłem związane z galerią występują już od dłuższego czasu więc nie ma to raczej większego zwiazku. No ale mogę się mylić. Będzie Przemek musiał dobłębnie przejrzeć bo coś sie sypie na WD . Galeria już od dłuższego czasu nie pokazuje wszystkich zdjeć jakie powinna zawierać. Są błedy w podawaniu pewnych danych sumujących. Współczuje ale macie mase pracy przez głupie wybryki i z pewnością szybko sie z nią nie uporacie zwarzywszy jeszcze bierzące obowiazki. WD jest za duzym serwisem do opanowania przez garstkę dobrych ludzi gdy za dużo jest tych ........... Last edited by wilczakrew; 21-03-2009 at 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |