|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Malinký problém je v tom, že jsme v Jevišovicích žádnou kanadskou krev štěňat V ani "kupované balíčky" nezkoumali, ale o tom jsme se už bavili osobně (aspoň tedy o těch balíčcích ![]() ![]() Jinak děkuji za pozvání, ale nepřijmu je z více důvodů. Prvním je to, že plánuji tábor v Jevišovicích, což je 14 dní a mám omezený počet dnů dovolené, druhým důvodem je, že k Vám na tábor pokud vím jezdí několik lidí se kterými se navzájem opravdu "nemusíme" a moje přítomnost by neprospěla pohodě a dobré náladě na Vašem táboře. Ale pokud naopak Vy přijedete na tábor nebo třeba aspoň na nějakou víkendovou akci do Jevišovic, uvidím se s Vámi rád. Karel S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() My v Jevišovicích taky od rána do noci neprobíráme jenom psy (a nejlépe ty z Molu), a i do Jevišovic, ač by tomu asi leckdo nevěřil, lidi se psy z Molu jezdí ![]() A to Vám věřím. K nám také nejezdí jen Moláci ( např. Dakmat, Z Litavské kotliny, Z Peronówki - omlouvám se jestli jsem to napsala pravopisně špatně) Quote:
![]() Ale příští rok no .... kdo ví? Ale kávu si spolu můžem dát třeba na bonitaci v Roudnici. Nebudu už ve stresu, jestli s Molákem projdu. Jiřina Last edited by RadeKKK; 06-03-2009 at 12:31. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Karel S. |
||
![]() |