Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-02-2009, 23:29   #1
Undertaker
Member

Já ti diktuju? Já píšu, co by podle mýho názoru bylo dobré a ty mi píšeš přímo udělej to a to. Nevim, co si tu kompenzuješ, ale jestli ti panovačnost nevychází doma, tak u mě taky nepochodíš
Nechápu proč všechno vztahuješ jen na psy. Tím hrabáním na vlastním písečku jsem myslel informaci o psu ze Suchdola, ale ty to zas obracíš úplně jinam. Já sem rád, že finančně utáhnu jedno ČV a ty tu na mě budeš machrovat, co máš za smečku? Tak to jsi opravdu nejlepší.
Tak si je foť v kotcích a dávej k nim podobné komentáře jako dala Rocco. Nikdo ti v tom nebrání. Určitě je to nejvhodnější způsob jak ČV prezentovat. Proti tomu, že je pes v kotci když pracuješ snad nenapsal nikdo nic.
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2009, 03:13   #2
moncikkk
Junior Member

moncikkk's Avatar

Já si myslím, že bude nejlepší se zde k názorům undertakera už vůbec nevyjadřovat přátelé. Nemá to totiž žádný smysl
Tyhle diskuze jsem vždycky četla ráda a našla jsem zde i cenné rady. Ale co zde čtu od včerejška.....Jeden přidrzlý chytrolín, co má štěně ČSV měsíc a už toho ví daleko víc, než lidé, co chovají ČSV roky (nemyslím tím sebe)
Co na to říct...radši nic
moncikkk jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2009, 09:57   #3
Undertaker
Member

Taky tu končím Naštěstí existujou i normální lidi, co mají ČVčka. S těma už se znám a vycházim... jenom tady se najde pár hrdinů, kteří i po omluvě si rádi kopnou do chybujícího Prostě neomylní Všichni, kdo jste bez viny, hoďte si kamenem, však já už to snesu
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2009, 10:27   #4
Jenik
Junior Member

Jenik's Avatar

Send a message via ICQ to Jenik Send a message via AIM to Jenik Send a message via MSN to Jenik Send a message via Yahoo to Jenik

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Taky tu končím Naštěstí existujou i normální lidi, co mají ČVčka. S těma už se znám a vycházim... jenom tady se najde pár hrdinů, kteří i po omluvě si rádi kopnou do chybujícího Prostě neomylní Všichni, kdo jste bez viny, hoďte si kamenem, však já už to snesu
Jestli se považuješ za normálního majitele čsv, tak čvčkům pomáhej bůh....
Jenik jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2009, 13:41   #5
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Undertaker
Quote:
Originally Posted by Jenik View Post
Jestli se považuješ za normálního majitele čsv, tak čvčkům pomáhej bůh....
A nám taky.
Začínám chápat důležitost selekcí budoucích majitelů.

Last edited by RadeKKK; 18-02-2009 at 13:47.
RadeKKK jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2009, 16:21   #6
Anarvin
Junior Member

Zdravím,
také budu jeden z těch, kteří původně vůbec reagovat nechtěli,ale nedá mi to....
Nebudu reagovat na jednotlivé příspěvky, to by bylo na dlouho, jen bych ráda všeobecně řekla, že nevidím jedinej důvod, proč by kluk co má ČsV tři měsíce, nemohl říct svůj názor?! Nebo, že jeho názor je špatný, nebo něco míň?! Co to je za blbost?! Nelíbí se mu popisek k fotce, tak to prostě řekne.....za to, že si spletl dva psy se omluvil a to myslím stačí ne? A že má jiný názor než pár z Vás a že se mu líbí co dělá RD?! Pane bože, kdyby se mělo všem líbit to stejný a všichni si měli myslet to stejný, jak by to tady asi vypadalo?! Nechte trošku svobodu slova....Vznikly tady dva tábory lidí co se vzájemně brání a hájí a většinou se hádají mezi sebou, přišel někdo novej tak se do něj honem všichni pusťte, ať se doma či v práci nenudíte a máte co číst! Gratuluji, to je úroveň! A pokud kvůli tomu, že má odlišný názor, spletl se a omluvil, mu už nehodláte nikdo poradit do budoucna, tak je mi fakt líto kam to tady spěje...
Přeji hezký den všem, především pesanům...
Anarvin jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2009, 22:23   #7
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

No tak tohle mi nedá porušit svou zásadu "howgh". Chovatel se samozřejmě "zastane" svého "nadějného" majitele, který se tu projevil jako ....(nechť si každý doplní sám....). Pokud si tento řešený "problém" , který kdosi vydedukoval z kusých informací, které si kdesi přečetl a dle své logiky poskládal .....Co je to za člověka ? To nečetl pohádku o Červené Karkulce, že si pořídil ČSV ? ???? Všemu věří a montuje dokupy věci, které nesouvisí. Sám bez znalosti lidí, kterých se to týká, bez znalosti psů, o kterých to je, bez znalosti hlubších souvislostí, vymyslí svou teorii tedy spíš fantazii, jak to celé bylo a aniž by si cokoli ověřil začne plodit své fantasmagorie? V tomto případě šlápl opravdu hodně vedle !

To totiž není o popisku fotky, ani o antipatiích k někomu, jehož "styl" příspěvků se mi nelíbí, tohle jde mnohem, mnohem hlouběji.

Pokud by ho opravdu zajímal King nebo mu vadil popisek, tak napíše snad rovnou a nebude řešit své fantazie na nějakém fóru. Kontakt na mne snad alespoň průměrně inteligentní člověk dohledá . Nebo na kohokoliv, kdo zná mne a aspoň trochu celou tu historii, pokud se mne někdo bojí .

Mimochodem jeho "omluva" pro mne omluvou nebyla. Na ty jeho "zaručeně pravdivé" dedukce, dvě neosobní slova nestačí......

Taky nechápu, o jakých dvou táborech tu mluvíš - co se týká tohoto tématu, tak v tom případě jeden tábor je Undertaker ( a ty), proti zbytku.......A nevšimla jsem si, že by někdo psal, že mu nikdy neporadí. On se stejně tváří, že už vše ví a radu nikdy potřebovat nebude.

Ti "starší" čévéčkáři znali Fandu i Kinga a znají i mne. A rozhodně se mnou nemusí sympatizovat a myslet si o mne co chtějí, ale v případě Kinga vědí i tito lidé víc než ty a Undertaker, kteří je nikdy nepoznali.......

rocco jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2009, 23:58   #8
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Anarvin View Post
Zdravím,
Nebudu reagovat na jednotlivé příspěvky, to by bylo na dlouho, jen bych ráda všeobecně řekla, že nevidím jedinej důvod, proč by kluk co má ČsV tři měsíce, nemohl říct svůj názor?! Nebo, že jeho názor je špatný, nebo něco míň?! Co to je za blbost?! Nelíbí se mu popisek k fotce, tak to prostě řekne.....za to, že si spletl dva psy se omluvil a to myslím stačí ne?
Ale on neřekl svůj názor. On na základě jedné fotky napsal Evě, že pro jejího psa je lepší být mrtvý než žít s ní. A je úplně jedno, kterého psa tím myslel, nebo jestli se spletl nebo co si o tom myslí RD (mimochodem RD osobně neznám a tudíž na něj nemám názor). K jeho agresivnímu projevu není co dodat-prostě ví, že přestřelil a nemá na to sklopit uši,omluvit se, pro dnešek se odplížit a příště to zkusit slušně s jiným tématem.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2009, 10:09   #9
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

Tak až teď jsem dočetla, co se tady rozproudilo a jsem ráda, že většina lidí chápe (nechápe) Udertakera jako já ...... I Jeník mi vzal onen příklad majitelky Joshe z "úst" - její článeček o perfektně fungujícím ČSV je tu snad doteď někde na wolfdogu.
Paměť mám na takovéto lidi velmi dobrou, takže se tak za 5 let zeptám, kdeže je to hodné čévéčko, které se přátelí s každým psem. ...

BTW Rocco Kinga naprosto bezmezně miloval odmalička, protože se vídali dost často a byl to jeho vzor. I když už Rocco netoleroval jiné psy, tak před Kingem byl jako malé štěňátko. Jenže King přehnal při památné procházce na trpaslíky l.p. 2004 výchovnou lekci a prokousl mu krk, posléze ještě ucho a přátelství se obrátilo na opačnou stranu. A za 4 roky bok po boku se to nezměnilo oni o píď. A jelikož Rocco bere psa+pána jako jedno, tak bývalo veselo. A Franta ještě Rocca provokoval a smál se mu v kotci . A smál se i Kingovi, zavřenému nebo uvázenému u břízy. Takový to byl "necita" páníček.

O nějaký obdiv a vděčnost nikoho nestojím, protože jsou věci, které považuji za samozřejmé. Že píšu jak píšu hodně lidem pod nos nejde, ale taková jsem já - realisticky pesimistický ironický cynismus je můj © .

Vyfotit psa v kotci nevidím jako nějakou "špatnou propagaci" (takových "antipropagačních" fotek je třeba tady minimálně několik desítek) - jediný co je na tom špatně, že se to blbě fotí . A v celé mé galerii je cca 5 fotek "kotcových". Asi nějakou budu muset přidat.
Já zase považuji za zvrhlé tyto fotky(viz. níže), protože pes do postele nepatří a obzvláště ne takovéhle tele . Jsem prostě tyran.

(pro Undertakera - to je kotcový King)

Howgh.

rocco jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2009, 20:35   #10
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Já ti diktuju? Já píšu, co by podle mýho názoru bylo dobré a ty mi píšeš přímo udělej to a to. Nevim, co si tu kompenzuješ, ale jestli ti panovačnost nevychází doma, tak u mě taky nepochodíš
Nechápu proč všechno vztahuješ jen na psy. Tím hrabáním na vlastním písečku jsem myslel informaci o psu ze Suchdola, ale ty to zas obracíš úplně jinam. Já sem rád, že finančně utáhnu jedno ČV a ty tu na mě budeš machrovat, co máš za smečku? Tak to jsi opravdu nejlepší.
Tak doufám že se ti aspoň ulevilo.

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules