![]() |
![]() |
|
Různé Vše o československých vlčácích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Já ti diktuju? Já píšu, co by podle mýho názoru bylo dobré a ty mi píšeš přímo udělej to a to. Nevim, co si tu kompenzuješ, ale jestli ti panovačnost nevychází doma, tak u mě taky nepochodíš
![]() Nechápu proč všechno vztahuješ jen na psy. Tím hrabáním na vlastním písečku jsem myslel informaci o psu ze Suchdola, ale ty to zas obracíš úplně jinam. Já sem rád, že finančně utáhnu jedno ČV a ty tu na mě budeš machrovat, co máš za smečku? Tak to jsi opravdu nejlepší. Tak si je foť v kotcích a dávej k nim podobné komentáře jako dala Rocco. Nikdo ti v tom nebrání. Určitě je to nejvhodnější způsob jak ČV prezentovat. Proti tomu, že je pes v kotci když pracuješ snad nenapsal nikdo nic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Já si myslím, že bude nejlepší se zde k názorům undertakera už vůbec nevyjadřovat přátelé
![]() ![]() Tyhle diskuze jsem vždycky četla ráda a našla jsem zde i cenné rady. Ale co zde čtu od včerejška.....Jeden přidrzlý chytrolín, co má štěně ČSV měsíc a už toho ví daleko víc, než lidé, co chovají ČSV roky ![]() Co na to říct...radši nic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Taky tu končím Naštěstí existujou i normální lidi, co mají ČVčka. S těma už se znám a vycházim... jenom tady se najde pár hrdinů, kteří i po omluvě si rádi kopnou do chybujícího Prostě neomylní Všichni, kdo jste bez viny, hoďte si kamenem, však já už to snesu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
Quote:
Začínám chápat důležitost selekcí budoucích majitelů. Last edited by RadeKKK; 18-02-2009 at 13:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Zdravím,
také budu jeden z těch, kteří původně vůbec reagovat nechtěli,ale nedá mi to.... Nebudu reagovat na jednotlivé příspěvky, to by bylo na dlouho, jen bych ráda všeobecně řekla, že nevidím jedinej důvod, proč by kluk co má ČsV tři měsíce, nemohl říct svůj názor?! Nebo, že jeho názor je špatný, nebo něco míň?! Co to je za blbost?! Nelíbí se mu popisek k fotce, tak to prostě řekne.....za to, že si spletl dva psy se omluvil a to myslím stačí ne? A že má jiný názor než pár z Vás a že se mu líbí co dělá RD?! Pane bože, kdyby se mělo všem líbit to stejný a všichni si měli myslet to stejný, jak by to tady asi vypadalo?! Nechte trošku svobodu slova....Vznikly tady dva tábory lidí co se vzájemně brání a hájí a většinou se hádají mezi sebou, přišel někdo novej tak se do něj honem všichni pusťte, ať se doma či v práci nenudíte a máte co číst! Gratuluji, to je úroveň! ![]() Přeji hezký den všem, především pesanům... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
REJPAL
|
![]()
No tak tohle mi nedá porušit svou zásadu "howgh". Chovatel se samozřejmě "zastane" svého "nadějného" majitele, který se tu projevil jako ....(nechť si každý doplní sám....). Pokud si tento řešený "problém" , který kdosi vydedukoval z kusých informací, které si kdesi přečetl a dle své logiky poskládal
![]() To totiž není o popisku fotky, ani o antipatiích k někomu, jehož "styl" příspěvků se mi nelíbí, tohle jde mnohem, mnohem hlouběji. Pokud by ho opravdu zajímal King nebo mu vadil popisek, tak napíše snad rovnou a nebude řešit své fantazie na nějakém fóru. Kontakt na mne snad alespoň průměrně inteligentní člověk dohledá ![]() Mimochodem jeho "omluva" pro mne omluvou nebyla. Na ty jeho "zaručeně pravdivé" dedukce, dvě neosobní slova nestačí...... Taky nechápu, o jakých dvou táborech tu mluvíš - co se týká tohoto tématu, tak v tom případě jeden tábor je Undertaker ( a ty), proti zbytku.......A nevšimla jsem si, že by někdo psal, že mu nikdy neporadí. On se stejně tváří, že už vše ví ![]() Ti "starší" čévéčkáři znali Fandu i Kinga a znají i mne. A rozhodně se mnou nemusí sympatizovat a myslet si o mne co chtějí, ale v případě Kinga vědí i tito lidé víc než ty a Undertaker, kteří je nikdy nepoznali....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
REJPAL
|
![]()
Tak až teď jsem dočetla, co se tady rozproudilo
![]() Paměť mám na takovéto lidi velmi dobrou, takže se tak za 5 let zeptám, kdeže je to hodné čévéčko, které se přátelí s každým psem. ... BTW Rocco Kinga naprosto bezmezně miloval odmalička, protože se vídali dost často a byl to jeho vzor. I když už Rocco netoleroval jiné psy, tak před Kingem byl jako malé štěňátko. Jenže King přehnal při památné procházce na trpaslíky l.p. 2004 výchovnou lekci a prokousl mu krk, posléze ještě ucho ![]() ![]() O nějaký obdiv a vděčnost nikoho nestojím, protože jsou věci, které považuji za samozřejmé. Že píšu jak píšu hodně lidem pod nos nejde, ale taková jsem já - realisticky pesimistický ironický cynismus je můj © . Vyfotit psa v kotci nevidím jako nějakou "špatnou propagaci" (takových "antipropagačních" fotek je třeba tady minimálně několik desítek) - jediný co je na tom špatně, že se to blbě fotí ![]() Já zase považuji za zvrhlé tyto fotky(viz. níže), protože pes do postele nepatří a obzvláště ne takovéhle tele ![]() ![]() (pro Undertakera - to je kotcový King) Howgh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |