![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Nic więc złego w rejestrowaniu przydomka o ile ma to jakiś sens czyli potwierdzenie w naszych planach." Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Faktycznie niezgrabnie wycięłam, Aneta mogła się błędnie zasugerować. Sory.
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 10-02-2009 at 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() Aneta... bardzo dokładnie przeczytaj wątek, Ok? Nic z tego co sugerujesz,nie miało miejsca. Rozjaśni Ci się, jak przeczytasz, serio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Licho nie śpi...
|
![]()
Gaga jeśli odnosisz się do konkretnych hodowli/przydomków jako tych "prawie jak..." to napisz, które masz na myśli bo wydaje się, że piszesz tak pogardliwie o wszystkich tych, w których miotów nie było... Czy ilość miotów jest dla Ciebie wyznacznikiem? Dla mnie nie.
Quote:
Quote:
Ja hodowcą nie jestem i raczej nie będę a to, że z moim przydomkiem jakiś miot przyjdzie na świat to źle? Sama o tym ( jeśli ewentualnie do tego dojdzie) którym psem pokryć Aprilkę czy Majkę nie zdecyduję, poradzę się mądrzejszych. Jak zawsze najwięcej udzielaja się Ci którzy hodowcami nie są(w tym również i ja)/nie będą ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|