![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Proboha vodu jí nikdy neber. tu by měla mít vždycky k dispozici! Tělo je ze 70% voda, tak se tím řiďme. Když převrhává misku, tak jí připevnit, ale ne ji sebrat. To můžete misku na jídlo, ale ne na vodu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ale napriklad tym obmedzenim vody na noc sa da pekne odsledovat, po akom case po vypiti urciteho mnozstva (po veceri aj cela miska) potrebuje stena curat, resp. mu to "ujde", a podla toho sa zariadit
kazdopadne konkretne curanie do postele to tazko vyriesi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
..postel jsme zatím vyřešili. A co se normálního čůrání týče..nepřijde mi, že by to bylo o tom, jak často chodíme, ale zkrátka protest..nebo stres(po 2h venku, se mi při 5min zavření vyčůrá...). Navíc, i kdybych zjistila, po jak dlouhé době konkrétně potřebuje vyvenčit, nebude mi to nic platné, když jsem v práci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Spíš než protest se asi fakt jedná o nervy. Máme to doma taky a je to prostě smolík, ale je zajímavý, že když ho odložim venku, je to OK. Když ho opustim někde v budově (nejlíp tak, že mu jdu udělat krmení), tak po prvních dvou minutách už je tam louže jak vyšitá.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
...mimo téma: Arísek je parádní..brzy snad budou fotky na netu..snad budu večer na ICQ. Jsem zvědavá, co vy:-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ono když chce jít člověk například nakoupit, tak to nejde jinak než nechat ho před Billou Sice chvíli ňafe, ale když jdu zpátky, tak je zticha a sedí On ví, že se vrátím, jen jde o to kdy. Když nemusím, nenchávám ho samotnýho a když to jde, dám ho někomu na chvilku na pohlídání. Prostě pomalu se učí samostatnosti a už mu to celkem jde a snad to bude čímdál lepší.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|