|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
To my jeszcze ponudzimy:
![]() ![]() Ostatnio już są zbliżenia trzeciego stopnia, nawet na buziak w rączkę czy nóżkę się pozwoli
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 20-01-2009 at 18:46. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Już niedługo pozycja psa będzie identyczna ale malec będzie odrobinę wyżej z pupcią na piesku
I nie sądzę aby to Ish czy Kali przeszkadzało. Chyba, że będziesz go chciała od nich zabrać. ![]() A swoją drogą rośnie Ci Tymek na ślicznego chlopaka. Pozdrawiam Bożena
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Za specjalnie im nie przeszkadza, ja się już boje jak on będzie raczkował i je za siersc, by wstac, łapał.. Jak one to zniosą
![]() Jest pewne, że Ish Tyma w przyszłym roku na sankach ciągać będzie (tym ciągała rocznego Oliwera). ![]() Tymek rosnie, rosnie, juz 8 kg i 67cm ![]() Ale, ale, mówiłaś,ze jakieś zdjecia masz.. Kieeedy wstawisz;> ? Ja teraz kiedy moge to po galeriach buszuje.. Szok jak wilczaki się z dziećmi potrafią zbratać...![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Zdjęcia wstawię jak sie trochę obrobię. W czwartek jade do dzieci do Anglii na ponad miesiąc więc mam co robić w domu. A to jeszcze szczepienie ereshki i kotów a to napisać wszystko na kartce mężowi co, gdzie, kiedy...
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
Aaaa to rozumiem.. To tam baw się dobrze i udanej podróży
Jednak mam nadzieję, ze w wolnej, nudnej chwili wstawisz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
http://www.flickr.com/pho
|
It 'a very nice to see baby so close to a dog.
|
|
|
#7 |
|
Forest Hood
|
No No Aga, jaki On już sztywniutki
Dobrze, ze ma facet życiową podporę już od najmłodszych lat
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Shaluka, jak się tak patrzy na Twojego chłopaczka (śliczności wycałowałabym te malusie rączki), to aż mi się dziwne myśli w głowie pojawiają typu: a może by tak.......
Dobrze, że chociaż możesz zrobić takie piękne zdjęcia z "nieruchomymi modelami", bo jak moje dziewczyny razem leżą, to nigdy mi nie wychodzi dobre zdjęcie, bo Unka na widok aparatu zaraz się rusza i chce w niego wejść |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Odświezam temat.
Wczoraj odwiedzili nas znajomi z małym dzieckiem. Powiem szczerze -obawialam sie co do naszych burych jak beda sie zachowywaly w stosunku do dziecka, tym bardziej ze male dzieci nasze psiury widza raczej za płotem .Moje obawy okazały sie zupełnie bezpodstawne. ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Już teraz idzie nam coraz lepiej i nie zawsze ma taki negatywny stosunek ale tak czy inaczej nigdy nie spuszczam go ze smyczy jak są dzieci |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kawał ch*ja
|
Quote:
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
![]() |
|
|