![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Aj keď možno nechtiac, ale reportér spojil dve plemená, ktoré majú veľa spoločného, ako väčšina pracovných plemien. Veď podobnú temnú minulosť má aj „NO“ – stačí 20. storočie, II.svetová vojna – nemecká armáda, strážne oddiely, koncentračné tábory, trestné oddiely, červená armáda – gulagy, udržiavanie poriadku, vlastní psi a kríženci, slovenská kolektivizácia ...... Bolo to najrozšírenejšie pracovné plemeno v Európe a kolóniách, tak pracovalo. Psi tu boli zneužití, a títo majú na svedomí podstatne viac ľudských obetí ako ČSV. Nie je dôležité, či to pes robil „samostatne“, alebo spoločne so svojim psovodom, ani či pes len zadržal a dorazil psovod. To sú argumenty, ktoré často zaberú pri „obhajobe“ čsv.
![]() |
![]() |
#2 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Koneckonců, ani Německého ovčáka dlouhou dobu nechtěli uznat jako plemeno. I to máme z historie společné.
A to, že má na svědomí hodně útoků na lidi, je tím, že jich je prostě hodně (Německých ovčáků). Procentuelně má údajně na triku nejvíc útoků jezevčík ... takový sympatický malý pejsek... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
jak už jsem psala výše tak jezevčíci spolu s kokrama v pokousání vedou.mě teda nejsou sympatičtí ani náhodou.Moc štěkají.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Právě. Dnes je to o něčem jiném, jenže v lidech prostě zůstalo to povědomí, že to byl experiment, že ti psi byli plaší, nedůvěřiví, obtížně zpracovatelní atd. Že se na tom plemeni léta pracovalo, to už nikoho jaksi nezajímá. Lidi prostě nejsou ochotný měnit názor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ta kamarádka,která má tu boxerku,když zjistila na jaké štěně se jedu podívat,tak se hrozně naštvala,no pohádali jsme se vcelku. No a ta její boxerka mi moji vlčandu ve třech měsících napadla,znaly se,ale kvůli míčku do ní skočila až chlupy lítaly.tenkrát jsem to neuměla vyřešit,naštěstí je arwen stále přátelská,otázka je,jeslti si to nebude léčit na stejně starých štěnatech,jako takové vypořádání se s minulostí.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Taky bych to do spousty lidí neřekla.
Neboj, nic si léčit nebude. Určitě zdědila vlčí nadhled. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |