|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#13 | ||
|
Junior Member
|
Da się, da
Gość, który próbował sprzedać na allegro jakieś "podróbki" nie jest hodowcą a Quote:
Jeszcze raz powtarzam, że też uważam, że przymierzając się do zakupu jakiegokolwiek psa, nie tylko wilczaka, należy to zrobić w sposób przemyślany i starać się uzyskać maksymalnie dużo informacji na temat danej rasy i w tym temacie się jak najbardziej z Tobą zgadzam. Cieszmy się zatem, że Peronom (chwała im za to!! ) chciało się zrobić wolfdoga, całą bazę, mało tego chce im się cały czas dzielić się wiadomościami i doświadczeniem i niech każdy chętny i zainteresowany z tej skarbnicy korzysta! Jednakże takie sformułowanie jakie zastosowałaś spowodowało, że z lekka mnie tknęło, bo takie uogólnienie jest nie O.K. Powiem Ci jeszcze tak od serca, że wszystkie te rzeczy, o których piszecie są szalenie ważne, ale jakoś nie znajduję nigdzie rady aby zazpoznać się z doświadczeniami właścicieli CZW (i to nie tylko Margo i Przemka czy Eli Quote:
Całe szczęście o takich szwindlowych hodowlach w przypadku wilczaków w Polsce nie ma co mowić, bo takich po prostu nie ma. (jak również "hodowlach" nierodowodowych) Mam nadzieję, że to nie jest stan tylko na dzień dzisiejszy Sadzę, że przez specyfikę wilczaka nie będzie to nigdy pies o popularności huskiego czy goldena.I żebyśmy się dobrze zrozumiały: powyższe słowa nie oznaczają, że zamierzam rozmnażać Haluta bez papierów bo uważam, że papier jest nic nie wart Jak zwykle sie rozgadałam jakby mi kto za to płacił A co u Haluta? Nie zmądrzał. Pozdrawiam Joanka |
||
|
|
|
|
|