|
|
|
|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Dla uspokojenia wszystkich ciekawskich oświadczam, ze Imin znalazł nowy dom. Bardzo szybko się zaaklimatyzował i właściwie podporządkował. W tej chwili przebywa od piątku w Będzinie wraz z Honey i razem tworzą niezłą parę. Zauroczyli się w sobie od pierwszego wejrzenia i bardzo dobrze się dogadują. Honey jest dość silnie dominującą suką w stosunku do psów i bardzo szybko rozdzielili swoje role w tym związku. Dzięki temu my z Olgą, a jesteśmy jego nowymi właścicielami mamy mniej pracy nad jego psychiką. Pies był troszkę źle ukierunkowany przez niestety złe metody wychowawcze tzw twarda dominacja. Mam nadzieję, ze w niedługim czasie - a są już widoczne postępy – postaramy się go przedstawić na jakiejś wystawie. Jest jednak wiele elementów, które będą wymagały dużo pracy nad poprawnym ukierunkowaniem psa.
Mam nadzieję, że więcej domysłów nie będzie bo są one zbyteczne i zupełnie nie potrzebne. Last edited by wilczakrew; 25-11-2008 at 11:09. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Gratuluję!
Wszystkiego dobrego i samych sukcesów wychowawczych! Tak podejrzewałam, że Imin trafi do wilczakowego domku A jakieś fotki będą? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
SUPER że Imin trafił do takich świetnych i odpowiedzialnych ludzi. Dzięki Grzesiek i Olga
![]() ![]() ![]() Powodzenia i może do zobaczenia!
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
![]() ![]() Też dołączam do grona tych zadowolonych.Dobrze, że wziąłeś sprawy w swoje ręce. Życzę Ci (w co wierzę, patrząc na wychowanie Czambora), aby "naprawa" charakterku Iminka przyniosła oczekiwany rezultat. Szacun! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczasty : Foto
|
![]() ![]() powodzonka
|
|
|
#6 |
|
Silver Power
|
Cieszę się, że jest u Was
Powodzenia. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilcza Saga
|
Ja gratuluję, no i czekam na jakieś spotkanie w Cz-wie. Teraz, gdy coraz więcej wilczaków na śląsku to można się spotkać w jakiś wolny dzień
|
|
|
|
![]() |
|
|