![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Kala ma juz cieczke? A w jakim jest wieku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
9 miesiecy, czyli praktycznie ten sam wiek co Ish keidy miala pierwsza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
hmm a to czym karmi cie - moze polskie kurczaki tak dzialaja?
kurde to zle, bo wilczak to taka rasa, ktora ma pierwsza cziecke okolo 15-18 miesiecy, to jest w ksiazkach i dla tego ja uwielbiam ta rase, jak i duzo innych, a jesli oni staja sie weciej psami i beda miec cziecke kazde 5-6 miesecy... uuu zle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
daiva ja karmie jak najzdrowiej,specjalnie im gotuje, dostaja tez surowe i karme, i nie uwazam by to bylo zle, taki ma organizm i tyle, ja przynajmniej pisze jak jest a nie ukrywam tego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
po pierwsze co tu ukrywac, jest jak jest i moze to tez rozwoj rasy (ktorego ja
![]() po drugie- po co gotowac? (wiem to jerst obgadane w odzielnym temacie, ale nadal nie rozumem po co gotowac. albo sucha karma albo RAW.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
wedlug mnie karmienie to indywidualna sprawa kazdego wlasciciela. Ja tak robie bo uważam, że to jak karmię nie szkodzi moim psiakom, a wręcz przeciwnie,służy im. I kazdy sie zmienia i rozwija, chocby ludzie, ktorzy kiedys jak dozywali 50lat to bylo wspaniale. To by bylo na tyle z mojej strony, wracam do synka i psiakow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|