|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Redire ja również odbieram ślimaki w niedziele
Ja będe tylko na wystawie więc na pewno się pokaże przy ringu z Wilczakami .
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
A wilczaki też w niedziele będą wystawiane?
Ja będę na pewno w neidziele (w sobote nie dam rady), i z chęcia na wystawę bym weszła ale pewnie będzie problem z Laną bo nie da się jej przemycić (no chyba że "bramkarze" będą mili i mnie z nią na rękach wpuszczą, albo kogoś poproszę o kartę zgłoszeniową , któś chętny ) jaki ten świat mały co? ślimaki zawojowają świat, a jak się znudzą to zjeść można, tylko cicho sza żeby się Gośka nie dowiedziała, bo mi ślimków nie da.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Planuję przyjazd do Poznania, lecz w moim wypadku wchodzi w grę tylko jednodniowy pobyt. I tu pytanie- lepiej w sobotę czy w niedzielę?
Przeczytałam plan spotkania na weekend na stronie Jantarowej i nie wiem który dzień wybrac. Kiedy będzie więcej czasu na takie luźniejsze przebywanie ze sobą? Pogaduchy, spacery, poznanie Waszych psów, poobcowania z nimi, wypicie kawy czy dobrego piwka? Z tego co wyczytałam to chyba w niedzielę, biorąc pod uwagę fakt, że z Poznania ostatni pociąg do domu mam kilka minut po 20.00, więc przykładowo w sobotę po wystawie nie będę miała możliwości spędzenia całego wieczoru w Jantarowej z Wami. Czyli chyba niedziela? Jak myślicie? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Macia napisała o niedzieli więc już zgubiłam rachubę
Rybka ja miałam podobny dylemat, i zdecydowaliśmy się na niedziele. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Chodziło mi o ślimaki, ze odbieram w niedziele
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Co do Smarowania Grzesiu to poniekąd zadbałam o to
A w wilczakowych zawodach chcemy wziąć udział z moim młodocianym vlczak collie |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Zdecydowanie sobota bo po wystawie będzie czas na wszystko.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Odbierasz te hamerykanskie?
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
Udanego spotkania!!! I Wystawy!!!! Zadrościmy Wam!!!!
Czelamy na nowy sazon wystawowo- spotkaniowy
|
|
|
#12 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
o 2.00 w nocy ruszam... tylko o to, żeby kilka wilczaków zobaczyć
![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VIP Member
|
Ajajaajjj... dostałam takie miłe wiadomości... Zygzak sie pokazał, dostał res-Caciba w randze Caciba pełnego, bo zwycięski Balrog juz jest Interem
BOBa- cóż... jak Zygzak res-Cacib to wiadomo, że wyżej będzie Hera . Oj chyba z Margo obydwie mmay dzis wielka satysfakcję Daiva: toast za młodego !!
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 08-11-2008 at 18:06. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
|
dzieki i super.
tylko teras moja glowa jest zajeta innym tematem... mnie juz do sadu chce podac ten re-saller. Moze mozna jego zabic atakem meilow, zeby zostawil wilczaki w spokoju ??? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
złośliwy krasnolud
|
Jesli to oszust, a z tego co piszesz to tak, to w czym problem? Niech idzie do sadu :->
|
![]() |
|
|