![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Silver Power
|
![]()
Shaluka GRATULACJE !!!
![]() Ja z ogromnym rozczuleniem wspominam takie chwile: ![]() Turlały się po podłodze , turlały a po zabawie mała Ola przysnęła ![]() ![]() Akrobacje Oleńki ![]() Oczywiście mała włascicielka zawsze tłumaczyła Brendzi w co będą się bawić ![]() ![]() Brenda najchętniej nie wychodziłaby z pokoju dziewczynek ![]() Oczywiście i dziecko i pies musza się nauczyć co komu wolno... U nas każdego wieczoru gdy dziewczynki idą spać Brenda otwiera ich pokój i sprawdza nosem czy obie są już w łóżkach. Robi przy tym troche hałasu skacząc na klamke ale jest to taki codzienny rytuał, którego nie można jej oduczyć ![]() Shaluka przed wami piękne wspólne chwile. Pozdrawiamy gorąco. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Shaluka, ja tak trochę offtopic...
Znasz ideę noszenia dzieciaczków w chuście? Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że to naprawdę super sprawa, ułatwia większość życiowych sytuacji związanych z posiadaniem małego dziecka (doświadczone mamy potrafią już noworodki nosić) Jakby co to służę pomocą i radą bo myślę że mogłoby się to sprawdzić w sytuacji małe dziecko, długi spacer itp. Trzymajcie się ciepło bo już listopad za pasem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Shaluka, GRATULACJE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
No to jeszcze raz
![]() Aga ogromne gratulacje!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dzięki jeszcze raz
![]() ![]() Sylka, czytalam o tym i myslalam, ale na razie nawet tego w sklepach nie widzialam ( Sulejów to maaala miescinka, Piotrkow tez nie grzeszy iloscia ludzi), mozesz cos wiecej mi o tym napisac, ale moze na mojego meila [email protected], zeby tu nie marnowac miejsca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Shaluka - gratuluje
![]() a co do dzieci i wilczakow- maliuchy od mojej hodowli mozna powiedziec maja swoje dzieci - oproc kilka rodzin od urodzienia do 16 lat i wszystkie maja sie super. u mnie w domu nie ma dzieci no moje wilki pomagaja wychowywac corke Ingrid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Shaluka - WIELKIE GRATULACJE !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |