![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
love and terror
|
![]()
Jeszcze do Rona:
Trejsi jest znaleziona suczka wzieta z ulicy (tak jak i Twoja) Jest to ogolnie bardzo fajna suczka jednak i ja popelnilam bledy ale do rzeczy: Jak sie pozniej opkazalo (znalazlam jej byla wlascicielke) Trejsi jest mieszanka lajki i cos tam. Ma swoje instynkty. Poczytalam o lajakch troche bo chcialam sprawdzic wiarygodnosc. Wygladem do lajki jest pol na pol ale charakterem na pewno. Jak lajka miala szukac ptakow na drzewie i je oszczekiwac nie miala przynosci postrzalki tylko sploszyc biednego ptaszka z drzewa. Wiec nie jest to zbyt pracujacy z czlowiekiem. Suka nie chciala ze mna nic robic nie chciala sie bawic kompletne 0. Wiec ja chcialam zeby byla wybiegana, szczesliwa. Po pewnym czasie zobaczylam ze jest szalenie wytrzymala przy rowerku (jak na swoj wzrost) wiec jezdzilam z nia do lasu, na pole zeby szukac saren. No i znalazlam prawie za kazdym razem. Puszczalam na nie psa. Ja tylko chcialam zeby pies cos robil zeby byla wybiegana i szczesliwa. No ale zawazyl na tym moj autorytet (jesli w ogole u niej mialam ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Polecam kazdemu agility bo to swietna okazja aby wzmocnic wiez z psem Wiem to bo sama doswiadczylam P.S Sorki Margo ze nie o wilczakach i w ogole nie na temat no i jeszcze sie tak rozpisalam ale jakos mnie wzielo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|