|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Themen-Optionen | Ansicht |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
Moje na kosze czy misy reaguja super zaciekawieniem. Ja pamietam za to przerazeni Ish jak zobaczyla po raz pierwszy osobe w wielkim, puchowym, pikowanym kapturze, ale troszke poznania, potem pancia tez pochodzila w kapturku i jest ok
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Moje takie hałasy i maski maja juz za soba - spotkania rycerskie na naszym zameczku w Piotrkowie czy odgrywane bitwy na podklasztorzu.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
a takie rzeczy jak suszerki do włosów, odkurzacz, mikser?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
love and terror
|
suszarki i miksery wrazenia nie robia. Odkurzacz jest do zjedzenia
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
Odkurzacz to dla Kali najlepsza zabawka do scigania i polowania
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilczy Duch
|
A co do miksera to jest koczowanie blisko osoby ktora cos miksuje, bo a nuż widelec cos spadnie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Zmiana tematu tego wątku chyba zdziałała cuda
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Trzeba te nasze biedne wilczaki przygotować na trudy życia!
|
|
|
#9 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Jabber jak słyszy suszarkę, to biegnie na "grzanie tyłka"
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Suszarka - do obejrzenia. Mikser = żarcie. A odkurzacz?
![]() ![]() Tu doskonale widać, że działa. ![]() ![]() A na tych dwóch, że nie działa.
|
|
|
#11 |
|
Dziad Borowy
|
Suszarka? Odkurzacz? Phi
Jabber próbował powąchać wyrzynarkę w trakcie cięcia dechy. Pracująca wiertarka to też fajna zabawka. Za to jego "piętą achillesową" było sprężone powietrze do czyszczenia elektroniki. Jedno psiknięcie w jego stronę i siedział pod łóżkiem. Trzeba było trochę czasu żeby go przekonać, że nic mu nie grozi. Teraz poszczekuje z bezpiecznej odległości kiedy psikam a jak dostanie puszkę do powąchania to próbuje ją zjeść |
|
|
|
![]() |
|
|