![]() |
![]() |
|
Wilki i wolfdogi Wszystko na temat tych najblizszych braci CzW... A do tego informacje na temat innych wilczych ras: Saarloosów, Lupo Italiano... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 | |||||
"Tata" Demolki :-)
|
![]()
No dobra Elu. Na taką odpowiedź nie mogę niezareagować.
Wiedz tylko że nie zamierzam się prać z Tobą a sympatia ma do Ciebie wielka. A teraz po kolei: Quote:
Quote:
Ja sie tym nie szprycuję. Jeśli Ty to nie jest dobrze. To była złośliwość - wybacz, nie byłem w stanie sie oprzeć tej małej przyjemności :-) Wielu ludzi uważa sezonowy odstrzał za rzecz normalną, a jeszcze gorzej - czasem nawet wymaganą. Pomyśl chwilę - a kto mówi o tym że nie byłby on potrzebny gdyby przywrócić równowagę w lasach, choćby przez pojawienie się wilków? I właśnie o to chodzi. Kółka strzeleckie to kółka niewyżytych morderców, ludzi z zaburzeniami psychicznymi. Facetowi z drugiej foty chodziło o głowy koziorożców na ścianie a nie choćby o regulację ilości gatunku na danym terenie /choć i to by go nie usprawiedliwiło/. Na to zwracałem uwagę. Poto by inni nie mysleli że to cokolwiek zmienia. Boimy sie o swe psy bo tacy idioci mają broń. Bo po ulicy chodzą bandyci którzy i Ciebie Elu mogą próbować zabić bo Ty nie masz giwery, bo przez przypadek byłaś normalna. Nie ma o czym mówić? OK. Ale ja juz swego psa z sideł wyciągałem i wiem jak to boli. Ale wiem że są tacy których to nawet nie niepokoi. Quote:
Twoim kosztem?! Przepraszam że Ciebie uraziłem. Przepraszam za rozjechanego kota na ulicy przed Twym domem, przepraszam że zimno, i że śnieg pada. Naprawdę bardzo przepraszam. Wybacz, nie umiem zrobić by było inaczej choć wyć się chce. Quote:
Quote:
Było nawet ironiczne i kpiące. Z punktu widzenia tych "łowców przygód" było nawet mocno chamskie i bez wyobraźni. Nie mówmy o tym. Nie reagujmy. Oni bedą strzelać ale w końcu przestaną bo zrozumieją że źle robią. Upuśćmy bagnety..pokazmy im nasze serca.... Będą wiedzieli i widzieli lepiej Elu ... gdzie celować. Bo oni mają w przeciwieństwie do mnie dobry smak. Wybierają tylko sztuki śliczne i dorodne. ...ładnie na ścianie wyglądają. A nie chore choćby czy ułomne jakoś... ------- A teraz raz jeszcze Elu Cię przeproszę jeśli Cię zabolało jakiekolwiek me słowo. Napisałem to co myślę a Ty wierzę że docenisz otwartość i szczerość mych wypowiedzi. Lubię Cię bardzo. Jesteś jedyną osobą która poświęciła mi tyle czasu na spotkanie w Późnej. Dziękuję Ci że jesteś w moim życiu. Nie gniewaj się i uśmiechnij. Maciej. P.S. A innych przepraszam jeśli rzygać im sie chce od takich postów - wybaczcie. To dlatego że zwykłem mówić otwarcie co myślę .
![]() |
|
|