![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Mirko, předběhlas mě
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Junior Member
|
![]()
Pavle teď jsi mě už opravdu rozesmál
![]() ![]() Yzengrin: krásně řečeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Member
|
![]()
Jeste bych rada podotkla, ze stejne tak jako nemam pravo editovat vlastni prispevky zde na Wolfdogu, tak nemam ani pravo k mazani fotografii z galerie, a to ani mnou zaslanych. Stejna "prava" jako ja ma 99,9% uzivatelu tohoto serveru, takze i kdybys mel Pavle pravdu a mela bych se s zadosti o smazani obratit primo na uzivatele, ktery kradenou fotku na Wolfdog.org poslal, tak k cemu by mi to bylo, kdyz by ji tento uzivatel nemohl smazat, ani kdyby nakrasne chtel?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
|
![]()
Je vidět, že Tvé právní znalosti jsou na výši. Přečti si raději ještě jednou, co to je krádež (především odst. 1. a))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Nechápu dost dobře, proč se pořád snažíte mne "zahnat do kouta". Na rozdíl od vás, jsem se s Margo a Przemkem musel touhle problematikou zabývat do hloubky, protože server na udání partičky kolem Soukupové nás vyšetřoval Úřad na ochranu osobních údajů. A ten kupodivu po čtyřdenní hloubkové kontrole zjistil, že máme vše v pořádku. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Logičtější je žádat toho, kdo fotky na server umístil. Stejně se server s uživatelem musí spojit a dohodnout, zda je majitelem fotek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
A ty mluvíš právě tak, jak se ti to v daný okamžik nejlépe hodí.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]()
Pavle já číst umím, ale tobě to asi nedochází... žádnou škodu ti tím nikdo nezpůsobil, tím že jsou (tedy kdyby byly) fotky tvých psů na Ufonku... (leda psychickou
![]() Ps: o mých právních vědomostech si mysli co chceš, že sem ty vložíš citaci zákona je v pořádku,ale když sem dá někdo jinej co tobě se nelíbí tak hned urážky že mé právní vědomosti jsou na výši... ![]() ![]() Mimochodem dělám v advokátní kanceláři a pár advokátů kolem sebe skutečně mám (a také patří mezi ty špičkové) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Tahle diskuze se točí stále dokola, takže asi skutečně nemá dále smysl. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Member
|
![]()
Ja teda fakt nechapem co sa tu stale hadate o blbostiach.
1. Na serveri Ufonek nemas moznost kontaktovat previnilca, preto primo majitelia servera ziadaju, aby im pripadni legitimni majitelia fotografii, pokial nesuhlasia s ich uverejnenim, dali vediet a oni tie fotky stiahnu. Podla rekcii ludi to tak aj naozaj robia. Tak kde je problem? Majitel fotky sa ozve (ani trestne oznamenie nepodavas, pokial sa nejedna o zavazny trestny cin, bez predosleho upozornenia, nie?), server fotku stiahne, ditko hoc penazne nepotrestane zrazu nema svojho virtualneho psika (macku, kona, ine zvieratko), a pravdepodobne dostane od majitelov servera pokarhanie ze nedodrzuje pravidla... 2. Myslim ze je vyrazny rozdiel v skode sposobenej tym, ze niekto zoberie fotku v normalnom printovom rozliseni a preda ju alebo inak pouzije na svoje obohatenie, a ked niekto stiahne z netu fotku v rozliseni 600x400 alebo menej a tvrdi o nej, ze to je jeho virtualny psik a ponuka ho na virtualne krytie za virtualne body, ktore vyuzije na svoje virtualne vyhry vo virtualnych sutaziach. Ano, aj taketo dieta sa obohatilo, a to konkretne o radost zo psika (aspon nejakeho, zeano), ale skutocne niekomu sposobilo skodu? 3. Ano, jedna sa o porusenie autorskeho zakona, ale ako lepsie deti naucis, ze aj autorske prava su prava a ze aj dusevne vlastnictvo je vlastnictvo - tak ze im zneprijemnis kazdu chvilu na nete, zatvoris server, na ktorom sa mozu hrat podstatne zmysluplnejsie ako pri chatoch, online-strielackach alebo rovno dobrodruzstvach v realite mestkej dzungle, alebo ze ich napomenies, ze spravili nieco nespravne a das im moznost to napravit (dat si tam vlastnu fotku, alebo aspon odsuhlasenu (pripadne citovanu) fotku a v lepsom pripade sa slusne ospravedlnit)?
![]() |
#72 |
Junior Member
|
![]()
Již v pátek jsem to s nima řešila a již v pátek jsem ti napsala jejich slova plus ten zákon. Nejedná se o krádež! To mi potvrdili advokáti. Smysl tedy nechápeš ty.
Toť vše, žij si se svýma názorama a podávej trestní oznámení či žaloby na koho tě napadne, jen je to drahej koníček ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Junior Member
|
![]()
No hezky se to rozvinulo - hlavně to fakt sedí pod tématem "Žijeme s vlčákem"...
![]() ![]() Karel P.S.: Mě kdysi psali sami zřizovatelé serveru Ufounek, jestli pro tento účel můžou použít fotky z mých stránek. Odpověděl jsem jim, že všechny fotky nejsou moje a používám je se svolením autora, tak pokud budou chtít nějakou použít za účelem, aby si děti mohly hrát, ať napíšou konkrétně kterou a k té jim řeknu jestli jo nebo ne. Od té doby se už neozvali, a myslím že tam moje psiska nejsou. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|