![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
I jakiego szefa? Przeciez nie ma jeszcze klubu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
A u wilczaków tytuł Zwycięzca Klubu polski to niby z kąd sie bierze .
Jak ktos jeszcze by niewiedział to wilczak należy do Klubu Psów Pasterskich Niepolskich którego szefem jest pani Jadwiga Niciewicz, a zastepca pani Stupnicka z Krakowa.
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
Ale to chyba Klub 1 grupy FCI, a nie Klub Rasy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie nie w 1gr w polsce istnieje kilka klubów między innymi Klub Psów pasterskich Niepolskich gdzie należy wilczak.
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
ok ale nadal nie jest to KLUB RASY, są Kluby Retrieverów, Terierów, Dobermanów, Owczarków Niemieckich. My chcemy, żeby był Klub Wilczaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Regulamin Klubu jest tu:http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Reg...klubu_rasy.pdf
i ja nie widzę na razie zadnych uchybień. Daniel, byłes zainteresowany klubem, więc, jesli z racji posiadanej wiedzy, widzisz jakies nieprawidłowości to zamiast odmowy wypełniania deklaracji- po prostu je wskaz dokładnie. Inicjatywa jest OK, wystarczy nqprawic niedostatki- jesli takie faktycznie sa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Quote:
napis skopiowany ze strony kcwwp Klub czechosłowackiego wilczaka w Polsce
![]() |
![]() |
#8 |
Wilczy Duch
|
![]()
No wlasnie, bez innych ras.. Tylko Czechosłowackiego Wilczaka i zadnej innej rasy, a wedlug mnie to co innego. No i tego klubu szefa jeszcze nie ma, bo wydaje mi sie ze najsprawiedliwiej by bylo by nie byla to jedna osoba, oraz by te osoby glowne bylyby wybierane przez reszte czlonkow...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczy Duch
|
![]()
Teraz widze post Gagi i popieram ja w 100%
|
![]() |
![]() |