|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Naprawdę bez urazy dla nikogo, ale gdybym była hodowcą nie sprzedałabym psa temu Panu :/
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Widzisz nie znasz ani mnie ani mojego psa. Wydajesz powierzchowne opinie znając tylko jakieś szczątkowe informacje. Nigdy nie ocenia się kogoś czy czegoś po opakowaniu jak Ty to robisz. Mam nadzieje, ze może kiedyś sie spotkamy i sama zrozumiesz co robisz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Po prostu nie jestem i nigdy nie będę zwolenniczką wysyłania psa na szkolenia stacjonarne, z tego co widzę to nikt w tym wątku nie poparł takiego sposobu nauki. Ja wolałabym jeździć te 70km w tą i z powrotem z psem niż go tam zostawić (fakt koszta, ale o tym się myśli dużo wcześniej przed wzięciem psa). I to nie jest ocena bo nie mówię, że jesteś złym właścicielem tylko, że wg mnie sposób szkolenia przez Ciebie wybrany jest niewłaściwy, no chyba że sobie z nim nie radzisz ale o tym nie piszesz wiec chyba tak nie jest. Dla mnie taki sposób jest nie do przyjęcia (chyba, że pies jest wyjątkowo trudny, po przejściach itp.).
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|