![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
když se to do pátku nezlepší tak je chtěj utratit ale já si je vezmu i s kapačkama domu a dám jim ještě týden šanci ,pak by je to nemělo cenu trápit,děsně trpí bolestmi všeho hlavně ledvin ,jsou intoxikovaný. Ale bojujou a mi s nimi ,tak pevně věřím že se ty ledviny chytí. Je to hrůza čeho jsou lidi schopný-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Taky držím palce. Lidi jsou zlí, co dělám v útulku, se s tím setkávám každý den...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nase Alina uz je z toho venku, vcera dobrala antibiotika a prujem konecne taky prestal. Je fakt, ze na tom nebyla tak zle, jako Usam a Amatty. I kdyz pro me to byla hruza, v tak hroznem stavu jsem psa nikdy nemela.
Drzim palce, at to ti vasi zvladnou. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Tak ma napada, kde su ti co vykrikuju ako psi zautocili, hlavne tie media, preco sa taketo pripady nezverejnuju ako robia ludia zle nevinnym tvorom. Nemalo by sa to niekde napisat, nech sa o tom vsetci dozvedia, nie len psickari?
Preco toto bulvar neriesi, urcite to neni pre kazdeho tak zaujimave ako Bohdalova, ci teraz u nas Zitny, raz za cas sa ukaze otrasny pripad mucenia psa, ale nidky nie ako niekto bol potrestany a potom sa to kona dalej. Je hrozne to citat tu a vediet, ze nikto to dalej sa nedozvie. Je mi z toho nanic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Tipsy, áno je to hrozné, ale pri otrávení veľmi ťažko niekomu dokážeš, že práve on Vám toho psa otrávil. Možno kebyže mte kameru, ale aj tam môže povedať, že im dal len kúsok párku, lebo on ich má tak strašne rád a ďalej sa bude vysmievať do očí. Romana, dúfam, že sa z toho dostanú. Držím palce. Je to naozaj strašné..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ja ani nechcem nic nikomu dokazovat, ja len chcem vykricat presne to co sa tu pise, ako niekto trpi, mozno to nie kazdy pochopi, kto neni psickar, ale nech vedia co sa deje, nech sa to siri. Ja som mala psa, ktory trpel, uz sice kvoli veku, ale zazit to co preziva Romana, neviem neviem ako to zvladam. Je hrozne, ked pes nemoze povedat, ci on to vzdava alebo nie a vy musite rozhodnut za neho. Nech sa ludia vcitia. Mozno si precitaju, nabehne im husia koza, mozno uz pri titulke preskocia na ine spravy, kazdopane mozno sa najde par ludi ktori si to uvedomia a uvidia, ze to neni len jedna strana a urazajuce clanky proti psickarov, ktory si nezdvyhaju po svojich psov, co napise niekto kto psa ani nemal. Nech maju aj ten druhy pohlad! Nech vidia, ze aj nam je krivdene a velmi sa ublizuje. A pritom si nemyslim, ze niektory psickar hecuju svojich psov na okolie. Nech proste nepsickari pochopia aky je to vztah medzi psom a clovekom a co to je ked clovek vidi, ze mu trpi jeho najvernejsi priatel....
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|