![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Toto je hrozne ake su tie ludia svine, naozaj uz je to vrchol... Jeden aby si kupil pomaly ostrov a ohradil elektrikou...
Romana, drzim paste a aj tebe Mirka.
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Tak to poznám, síce nie otravou, ale strielaním na psov, kvoli tomu, že sú v dedine na volno, aj ked ich mám pri nohe. U nás jednému psovi odsekli hlavu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
když se to do pátku nezlepší tak je chtěj utratit ale já si je vezmu i s kapačkama domu a dám jim ještě týden šanci ,pak by je to nemělo cenu trápit,děsně trpí bolestmi všeho hlavně ledvin ,jsou intoxikovaný. Ale bojujou a mi s nimi ,tak pevně věřím že se ty ledviny chytí. Je to hrůza čeho jsou lidi schopný-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Taky držím palce. Lidi jsou zlí, co dělám v útulku, se s tím setkávám každý den...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Nase Alina uz je z toho venku, vcera dobrala antibiotika a prujem konecne taky prestal. Je fakt, ze na tom nebyla tak zle, jako Usam a Amatty. I kdyz pro me to byla hruza, v tak hroznem stavu jsem psa nikdy nemela.
Drzim palce, at to ti vasi zvladnou. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Tak ma napada, kde su ti co vykrikuju ako psi zautocili, hlavne tie media, preco sa taketo pripady nezverejnuju ako robia ludia zle nevinnym tvorom. Nemalo by sa to niekde napisat, nech sa o tom vsetci dozvedia, nie len psickari?
Preco toto bulvar neriesi, urcite to neni pre kazdeho tak zaujimave ako Bohdalova, ci teraz u nas Zitny, raz za cas sa ukaze otrasny pripad mucenia psa, ale nidky nie ako niekto bol potrestany a potom sa to kona dalej. Je hrozne to citat tu a vediet, ze nikto to dalej sa nedozvie. Je mi z toho nanic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|