|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
View Poll Results: Souhlasíte s rozhodnutím chovatelské komise KCHÈSV, ¾e pes rentgenovaný v zahranièí musí být je¹tì j | |||
Ano | 8 | 42.11% | |
Ne | 11 | 57.89% | |
Je mi to jedno | 0 | 0% | |
Voters: 19. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
27-10-2004, 15:11 | #81 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
Pavle,tvoje otázka na Moniku - jak bude hlasovat na konferenci mi připadá poněkud nemístná.(Monika mě nepověřila,abych za ní mluvila - to jen aby nedošlo opět k nějakému osočení).Kdo bude na konferenci,uvidí osobně, jak kdo hlasoval.Mimo to z účastníků této diskuze jsem to jasně napsala pouze já a já najsem delegát (pravděpodobně z důvodu,abych nezvedla ruku pro Mutary),takže nebudu moci zvednout ruku ani pro změnu posuzovatele a to mě celkem mrzí.
|
27-10-2004, 15:53 | #82 |
Arimminum Kennel
|
Rada upresnim situaci v Italii.
Co se tyce 323 CV zapsanych v roce 2003 se jedna o vsechny psi jak narozene tak dovezene .Upresnim ze podle me dnes dovezenych psu je velice malo a mnoho lidi, kteri maji psa jen pro sebe je ani nezapise LOI. Ja sama moji Astru jsem jeste nezaregistrovala. Nevim jestli Vas to zajima ale presto uvedu zapsane CV v Italii od roku 1998. 1998 pocet 24 jedincu 1999 102 2000 120 2001 191 2002 269 2003 323 Rentgenovani jedinci k dnesnimu dni jsou 165. Nez jsem se rozhodla napsat k tematu dysplasie,osobne jsem se informovala u nasich 2 veterinaru -vyhodnocovatelu.Jednim z nich je Dr.Aldo Vezzoni (clen odvolavaci komise FCI co se tyce DKK) a druhym je Dr.Cesare Pareschi (do dnesni doby vyhodnotil 86 000 snimku ruznych ras). Oba dva me rekli to same. Veterinarni lekari vyhodnocovatele DKK,kteri mohou vydat mezinarodni certifikat dysplasie FCI musi slozit zkousku v Nemecku u pana profesora Brasse (president vedecke komise FCI). Pochopitelne MUSI posuzovat podle METODIKY STANDARD FCI!!!!!!!!! Dokonce vsichni vyhodnocovatele 2krat do roka maji konferenci v Nemecku s prof.Brassem .Dalsim podle me dulezitym bodem je, ze prof.Brass posila vsem oficialnim vyhodnocovatelum stejne snimky a pak porovna jejich vyhodnoceni mezi sebou.Timto jsou vlastne stale prezkouseni. Existuje take vyhodnoceni podle Willis neboli anglosassone ,ktere pouzivaji napriklad Anglie.V kazdem pripade i tady se jedna o jistou metodu,nikdo neposuzuje tak jak chce. V zajmu naseho plemene muzu nechat na muj ucet vyhodnotit psi ,kteri v Polsku byli A a v Cechach C nebo dokonce D. Margo zverejnila protokol psa Olivera,ktery je A,tim padem ma protokol cisty nepopsany,psi kteri maji minimalni naznak nepravidelnosti uz nemaji protokol cisty:mluvim jen o vyhodnoceni. Rada bych v tomto diskusnim foru uverejnila protokoly dva B a jeden D, s mym prekladem.Nevim jak je zaslat.Jeden protokol B pes ma uhly v poradku to znamena 105°a vice.Bohuzel ma pdezreni na Morganovu linii a medusu,dostal B. Druhy ma uhel 103° a take vysledek je B. Sarka |
27-10-2004, 17:11 | #83 | |
Junior Member
|
Pavle, myslím, že do toho co mi kdo dává číst ti opravdu nic není!! Určitě je to však jen způsob „obrany“ před tvým nekorektním chováním a snahou využívat nezkušenosti druhých.
Přečti si ještě jednou co napsala Margo a pak si to vyřešte mezi sebou.´ Quote:
Já myslí, že jsem na téma DKK napsala již dost faktů a který vyhodnocovatel je lepší, než ten druhý se tady stejně nedobereme. (Jak který jak v čem a z jakého úhlu pohledu se to vezme, ne?? ) A jak budu hlasovat za 3 měsíce??? Já doopravdy nevím, mám čas si názor vytříbit a hledat důvody pro a proti. |
|
27-10-2004, 22:14 | #84 | ||||
Moderator
|
Quote:
Quote:
"...druhé jsou neoficiální výsledky, kdy např. majitel nechce výsledek zveřejnit...". A pro nechápavé zdůrazním - NEOFICIÁLNÍ !!! A jinak, jako vždy, děkuji za jasné a přímé odpovědi na jasné a přímé otázky. Myslím, že již vce s Tebou na toto téma netřeba diskutovat, protože to skutečně nikam nevede. Quote:
Quote:
Přece to nemyslíš vážně. Není povinností člena, účastnit se konference ale naopak je povinností vedení Klubu, a k tomu patří i delegáti, členy o všem informovat. |
||||
27-10-2004, 22:52 | #85 | |
Junior Member
|
….Prosím, rádo se stalo.
Quote:
Dobrý večer. |
|
27-10-2004, 23:00 | #86 | |
Moderator
|
Quote:
Opakuji tedy ještě jednou a skutečně naposled : Všechny výsledky DKK, zveřejněné na stránkách, jsou výsledky oficiální !!! Neoficiální výsledky jsou využívány pouze ke statistickým účelům. |
|
28-10-2004, 20:04 | #87 |
|
Pavle,nezlob se na mě,ale připadá mi,že z toho všeho děláš politiku.
Většina ostatních kandidátů se přece také veřejně "nepřiznala"jak budou hlasovat,nebo je máš předem všechny prolustrované a chybí ti pouze Monika?(Někdy mě až zaráží jakou zášť vůči ní chováš. ) Já osobně jsem kandidáty do konference volila podle důležitějších věcí,než podle toho,jak si myslím,že budou hlasovat a tím prosazovat můj osobní zájem.Při jejich volbě jsem se zamyšlela nad jinými otázkami a pro mne mnohem důležitějšími např. jak dlouho se o plemeno aktivně zajímají,co všechno pro něj dělají - prostě všeobecný zájem a rozhled.Protože pouze takovým lidem věřím a doufám,že rozhodnou pro plemeno jak jen to bude nejlépe možné. I když to nebude zrovna podle mých představ. K tvé další poznámce:Pochopitelně si nemyslím,že přijede 200 členů -proč se chytáš takových nepodstatných hloupostí ,bavíme se snad o důležitějších věcech??Nicméně v případě Moniky se stejně i ti nepřítomní dozví jak hlasovala,to jsem si jistá. Z diskuze odstupuju,je to o ničem. |
28-10-2004, 21:56 | #88 |
Junior Member
|
Chyba!
Moje Cher byla vyhodnocena v PL a rok později v ČR, SR, HUN. (a teď budu mít výsledky dalších svých štěňat) Bylo to za moje penízky a pro moji potřebu a vlastně jsem se o tom,krom pár přátel s nikým nebavila a ani nechci. Tobě jsem jsem se o tom jednou zmínila pravda,ale třošku si špatně pamatuješ,ty výsledky které jsi uvedla nejsou přesné!! Velmi se omlouvám za svojí SOBECKOST,ale až nás magorů bude víc,ráda svojí statistiku přidám!!! Zatím nechci,aby se mojí "statističkou" oháněl někdo jiný!! Takže díky, ahoj a vše v dobrým !! Lucka |
29-10-2004, 09:27 | #89 | ||||
Moderator
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
||||
29-10-2004, 17:26 | #90 |
Junior Member
|
Lucko, Cher nebyla uvedena jako statistika či statistička, ale jen a pouze jako příklad!! Komentář, který jsi kolem výsledků Cher měla, jsem vynechala, jelikož na jádru věci nic nemění a ve své podstatě jen výsledky potvrzuje. Lidí co mají výsledky nejen z ČR, ale PL a od jinud, je daleko víc a budou přibývat. Nejsi jediná, koho srovnání zajímá!
Taky vše v dobrém. Monika. |
30-10-2004, 20:53 | #91 |
|
Pavle,
sice jsem se zařekla,že budu k otázce DKK mlčet ,ale co chci napsat s ní stejně nesouvisí. K Monice: pokud si přečteš co jsem sem kdy napsala,zjistíš,že mluvím i o jiných věcech,než o ní a jak ty říkáš za ní.V poslední době sice častěji ale to jaksi vyplynulo z tématu. Vím,že mě řadíš do jejích "věrných" a je mi to celkem fuk.Nechci tu za ní agitovat,ale nějak to napsat musím - takže koho to nezajímá, ať dále nečte. Moniku považuju za svojí kamarádku a člověka,který má v ČSV velký přehled, na spoustu věcí podobný názor jako já, tak mi připadá logické se jí zde zastat.Lidé,kteří ti sem píšou mají většinou podobný názor jako ty a proto považuju za vhodné,když si veřejnost přečte,že může mít někdo i názor jiný a nebo dokonce shodný s Monikou.Neříkám,že s ní na 100% se vším souhlasím,to snad ani nejde ale jsou věci ve kterých pravdu má(aspoň z mého bezvýznamného pohledu).Pokud si budu myslet,že je někdo nespravedlivý vůči tobě - zastanu se klidně tebe (i když nejsi můj kamarád)nebo kohokoli jiného a bude mi jedno,co si o tom kdo(např.Monika) myslí.Pokud by každý souhlasil s každým není třeba diskuze.Doufám,že mě nepřinutíš k další reakci,protože "dost bylo Moniky". |
05-11-2004, 11:01 | #92 |
Junior Member
|
trochu mimo téma
No vidíte, nám vyhodnocuje DKK veterinář, který vůbec není uveden na webu Komory veterinárních lékařů jakožto vyhodnocovatel. Nemá atestaci, ale my jsme s ním prý spokojení, neb to umí, tak nám to vyhodnocuje.....
Ze zahraničí chodí také jiné výsledky, no jo no...