|
|
|
|||||||
| Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Ahojte, drzim Romanka palce. Nestacim sa divit, je mi z toho nanic...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Hmm jak tak koukám ,tak si nevyberu,nedivim se že vlci i ostatní zvířata prohrávají boj s lidmi .Ty jedovatý nástrahy by měli zrušit a to už i kvůli malým dětem. Jedný pani kousek od nás v Blatně ,někdo zapálil kotec se psi ,naštěstí se zachránili ,ale pak je stejně otrávil. Přemýšlela jsem aspoň o koni ,bíložravci ,ale i snima je to stejné. Já to se zvířatama vzdávám ...
Jinak Usanovi se přitížilo,sice malinko klesli bílkoviny na 600 ale selhávají ostatní orgány ,těžce dýchá a Amimu se prý ulevilo,výsledky jeho rozboru budu mít večír až za nim pojedeme.Zatím neměl záchvat a snad ani krvavý průjem,no uvidíme dneska . Ale chudáček trpí a sotva chodí ,vypadají jak trosky .Když je držím takhle oba vedle sebe ,říkám si PROČ ? Ještě dáme na zahradu kamery ať máme důkazy a nikde jim nesundám košíky,když tohle přežijí,ale mi budeme pevně bojovat ... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Toto je hrozne ake su tie ludia svine, naozaj uz je to vrchol... Jeden aby si kupil pomaly ostrov a ohradil elektrikou...
Romana, drzim paste a aj tebe Mirka.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Tak to poznám, síce nie otravou, ale strielaním na psov, kvoli tomu, že sú v dedine na volno, aj ked ich mám pri nohe. U nás jednému psovi odsekli hlavu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
když se to do pátku nezlepší tak je chtěj utratit ale já si je vezmu i s kapačkama domu a dám jim ještě týden šanci ,pak by je to nemělo cenu trápit,děsně trpí bolestmi všeho hlavně ledvin ,jsou intoxikovaný. Ale bojujou a mi s nimi ,tak pevně věřím že se ty ledviny chytí. Je to hrůza čeho jsou lidi schopný-
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Taky držím palce. Lidi jsou zlí, co dělám v útulku, se s tím setkávám každý den...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
|
|