|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
|
Thread Tools | Display Modes |
17-06-2008, 06:47 | #1 |
Junior Member
|
Nespravedlnosti nemají konce !
Včera 16.6.2008 se do domku manželů Kdolských majitelů
feny FANTAZY SPOD DUMBIERA vloupali zloději. Fenu Tesí, která hlídala usmrtili ! Kdolský během chvíle přišli nejen o část majetku, ale i o nejlepšího přítele! Tesí byla nejen skvělá kamarádka, byla připravená na podzimní bonitaci. Byla nenahraditelným potomkem velmi málo zastoupené krve z jediného vrhu po Cibě z Města Sadské - Argo z Hradní stráže - Amor z R.dvora |
17-06-2008, 07:45 | #2 |
Junior Member
|
Ach jo....
|
18-06-2008, 14:27 | #3 |
Member
|
Dobrý den,
opět se mi nedaří veřejně přispět do fora.. Informace o pejskovi zabitém lupiči je děsivá:-( Napadlo mne, jestli je takové jednání nějak postižitelné? Samozřejmě, psovi to život nevrátí...ale myslím si, že pokud by pachatelé byli dopadeni a usvědčeni, konkrétně za toto chování-usmrcení psa, by měli být potrestáni. Bohužel, když vidím, jak jsou "potrestáni" lidé, kteří stahují kočky za živa apod., obávám se, že ani v tomto případě se nic speciálního dít nebude:-/ Rozhodně by se s tím ale mělo něco dělat:-( Jestli se Vám to podaří, dejte prosím příspěvek do fora..zajímalo by mě, co o tom míní ostatní. Děkuji, Jana |
19-06-2008, 08:14 | #4 | |
http://www.arqeva.cz/
|
Quote:
|
|
19-06-2008, 08:46 | #5 | |
Junior Member
|
Quote:
19-06-2008, 09:15 | #6 |
Junior Member
|
Kdysi (je to už několik let) vyšel v PPČ článek, kde byl uveden výpočet hodnoty psa pro účely trestního stíhání, pokud někdo psa zabije, těžce zraní apod. Myslím že by si majitelé takový posudek měli nechat vypracovat. KCHČSV je připraven pro tyto účely vydat svoje vyjádření. Sice to majitelům jejich kamaráda nevrátí, jeho hodnota pro ně není popsatelná penězi, ale ať ten ha.zl co to udělal, pokud ho chytí, aspoň dostane co si zaslouží.
Karel |
|
|